Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Fest & event på Elite Stadshotellet

  • Fest på Elite Stadshotellet Karlstad
Fest & event på Elite Stadshotellet

Pampiga event och lyxiga fester


Låt oss anordna ert nästa jubileumsfirande, födelsedagsbjudning eller företagsfest. Hotellet erbjuder en helhetslösning - allt från lokal, meny och övernattning helt efter era önskemål!

Våra salar och salonger lämpar sig för det flesta arrangemang. Vi erbjuder fyra lokaler perfekt planerade för både flådiga och lite mer timida tillställningar. Genomgående för Elite Stadshotellets lokaler är den höga takhöjden och stora fönster som ger härlig rymd och ljus i varje rum. Med anor från 1870-talet och det fantastiska läget med utsikt över Klarälven bjuder Stadshotellet på en helt unik atmosfär.

Maten tillagas på plats i någon av våra högklassiga restauranger som skräddarsyr en meny utifrån era preferenser vare sig det är en 3-rätters bordsserverad middag eller en mingligare buffé och plockmat.

Vi har fullservice på plats och hjälper till med allt möjligt. Passande dukningar och utsmyckningar för alla tillfällen, vi kan erbjuda levande trubadurmusik men också DJs eller annan typ av underhållning, nattvickning och dans.

Vi erbjuder nedanstående menyer för grupper och events:

Festmeny

Dryckesmeny

Meny för upp till 20 personer

Buffémeny

Våra festlokaler


Stora Salen

Med sitt fantastiska läge och utsikt över Klarälven är Stora Salen en av våra mest populära salar. Ljusinsläppet, de stora härliga fönstren, de vackra guldpelarna och de Gustavianska takkronorna skapar tillsammans en mycket varm och högtidlig känsla. Med sin generösa storlek finns det gott om plats i lokalen, hela 200 personer får plats i middagssittning och 250 personer för mingel och dans. Vår personal möblerar helt efter kundens önskemål.

Franska Salen

Franska Salen är vår största lokal på 260 kvm med egen scen och dansgolv som lämpar sig bra för större eller extra dansanta sällskap som behöver lite mer svängrum. Stora fönster och högt i tak för maffig akustik och tillgången till vår anrika uteterrass vilket förhöjer festen under sommarmånaderna. Liksom Stora Festsalen rymmer Franska Salen upp till 250 personer för mingel och 200 personer i middagssittning.

Röda Salongen

En perfekt lokal för det mindre sällskapet. Planerar ni en studentmottagning, en konfirmation eller ett dop, så passar Röda Salongen utmärkt för dessa tillställningar. Lokalen går i lyxig Gustaviansk stil med moderna textilier i ljusgrått och rött. Salongen rymmer upp till 35 personer. Lokalen är ljus och genom de tre stora fönstren har ni en fantastisk utsikt över Klarälven. Intill finns även två mindre salonger att öppna upp emot.

Empiren

Vår minsta lokal men kanske den mest högtidliga! Atmosfären är varm och lugn och även här har man första parkett som åskådare över den vackra Klarälven. Med plats för 30 personer som max kan detta vara den perfekt lokalen för en spännande dryckesprovning, födelsedagsfirande eller en vacker minnesstund.

Tillval

  • Ljudutrustning, scen, projektor, platt-TV, stolar och bord enligt önskemål. Röda Salongen och Empiren har även tillgång till tillhörande mindre salonger.
  • Färdiga menyer med satta priser.

Villkor

Läs mer om våra lokaler här!


_