Om erbjudandet

Vi på Elite Stadshotellet Karlstad erbjuder paket med boende och entré till Lars Lerins permanenta konsthall. Utställningen befinner sig i den ombyggda restaurangen Sandgrund, belägen i centrala Karlstad endast en kort promenad från Elite Stadshotellet.

På Sandgrund kan du se Lars Lerins utställning året om. Hallen är handikappanpassad. Vill du fika eller äta något lätt så finns ett café inne i konsthallen. I receptionen kan du även handla böcker, affischer och vykort som endast finns på Sandgrund.

I paketet ingår boende för två personer i ett av våra fina standard dubbelrum på Elite Stadshotellet Karlstad. Ni har även tillgång till hotellets faciliteter så som gym samt en gemensam bastu. I anslutning till hotellet hittar ni gastropuben The Bishops Arms, en populär mötesplats för Karlstadsbor, hotellets gäster och besökare. Morgonen efter väntar vår generösa frukostbuffé. 

Fakta & Detaljer

I paketet ingår

  • Inträde till Sandgrund
  • Boende för två personer i standard dubbelrum
  • Frukost & wifi

Villkor

  • Konsthallens ordinarie öppettider är tisdag till söndag kl. 11.00–16.00. Besök deras hemsida för avvikande öppettider.