Våra aktuella erbjudanden

Detta erbjudande är inte längre tillgängligt.

Här kan du se några av våra aktuella erbjudanden. 

Elite Stadshotellet, Karlstad

Vandringspaket

Upptäck vårt vandringspaket, en minnesvärd naturupplevelse med både tvårätters middag och boende i centrala Karlstad!

  • Tvårättersmiddag
  • Boende i dubbelrum
  • Frukost & wifi
Från 1610 SEK/natt

Om erbjudandet

Välkommen till en härlig naturupplevelse i vackra Värmland! Med vårt vandringspaket kan du utforska några av områdets bästa vandringsleder för att sedan koppla av i ett av de fina rummen på Elite Stadshotellet i Karlstad. Dessutom ingår en utsökt middag på hotellets inbjudande gastropub The Bishops Arms.

Elite Stadshotellet ligger mitt i Karlstad och erbjuder en unik hotellmiljö i en anrik byggnad från sent 1800-tal. Härifrån har du nära till flera natursköna vandringsleder av olika svårighetsgrad. Karlstad med omnejd bjuder på en fantastisk natur, ett rikt djurliv och vackra sjöar. Upptäck våra leder där du möts av vackra vyer från start till mål. Upplev Bergviks udde med vacker gammal hällmarkstallskog, klippstränder och idylliska ängar som betas av kossor. Gå ut på Göteborgsudden där du längst ut på udden, från en ö, kan njuta av utsikten mot Vänerskärgården eller 12-skogen med sin breda variation av skog och djurliv. Lederna passar för utmärkt för vandring, jogg, löpning eller för den som föredrar att ta sig fram på cykel. Alla leder har flera trevliga rastplatser med bänkar där du kan stanna upp för en vila eller njuta av eventuell egen medhavda fikakorg. 

Vid ankomst får du ta del av mer detaljerad information om de olika lederna och vår personal hjälper gärna till att guida er rätt. 

När du bokar vårt vandringspaket ingår en god och vällagad tvårätters middag  som serveras i hotellets välbesökta gastrobub The Bishops Arms. Restaurangen bjuder på en autentisk och ombonande miljö där det är lätt att trivas. Här njuter ni bäst av god mat-och dryck efter en aktiv dag.

Boka vårt vandringspaket redan idag och få en härlig upplevelse att se fram emot!

Fakta & Detaljer

I paketet ingår

  • 2-rätters middag på The Bishops Arms
  • Vattenflaska & vandringsinformation
  • Boende i standard dubbelrum
  • Frukost & wifi

Villkor

  • Om- och avbokningbart fram till kl. 14.00 dagen innan ankomst
  • Bokningsbart löpande tillsvidare