Konferens med övernattning

Boka en konferens med övernattning på ett av våra härliga Elite Hotels i Sverige. Vi har flera hotell runt om i Sverige med moderna konferenslokaler, trivsamma hotellrum och alltid serviceinriktad personal som finns tillgänglig dygnet runt. Hos oss kan du vara säker på att du får en lyckad konferens som kommer att uppskattas av alla deltagare!

Boka en konferens med övernattning hos Elite Hotels

I flera svenska städer hittar du ett charmig Elite Hotels som är perfekt när ditt företag ska ha konferens med övernattning. Varför inte ta med företaget till en av våra storstäder, eller besök norr eller söder och upplev någon nytt?

  • Elite Palace Hotel, Stockholm – Detta nya och moderna hotell är beläget mitt i mysiga Vasastan. Här finns 12 ljusa konferenslokaler med plats för upp till 176 personer. När ni konfererat klart kan ni ta ett välförtjänt besök i underbara Vana Spa med pool, jacuzzi, bastu och en härlig relaxavdelning.
  • Elite Park Avenue Hotel, Göteborg – Elite Park Avenue Hotel är en perfekt mötesplats i Göteborg. Hotellet ligger mitt på avenyn med gångavstånd till det mesta. Här finns hela 24 konferenslokaler med plats för upp till 700 personer samt 326 fina hotellrum. Ett hotell som är perfekt för en konferens med övernattning.
  • Elite Plaza Hotel, Malmö – På gångavstånd från Malmös Centralstation ligger Elite Plaza Hotel med 6 moderna konferenslokaler för upp till 100 personer. Här bor ni på ett charmigt konferenshotell med närhet till allt fantastiskt Malmö har att erbjuda.

Vi hjälper dig hela vägen

När du ska boka en konferens med övernattning på ett av Elite Hotels hotell i Sverige har vi flera lokala mötesexperter som finns med dig hela vägen från planering till avfärd. Hos oss kan ni konferera i fina lokaler, bo i mysiga rum och äta god middagar på våra restauranger.

Boka en konferens med övernattning hos oss!

Läs mer