Konferenshotell

Boka konferens på ett av våra hotell i Sverige och njut av vår anrika miljö, moderna teknik och skräddarsydda konferenspaket! Vid din sida hjälper våra mötesrådgivare dig och ger dig och konferensdeltagarna en bekväm atmosfär. Avrunda kvällen hos oss och boka rum om ni behöver stanna kvar över natten.

Boka konferens på hotell

Inspirerande möten och service i toppklass. På Elite Hotels ger vi ditt företag en förstklassig konferensupplevelse utöver det vanliga. Våra hotell ligger alltid i nära anslutning till kommunikationer och är lätta att ta sig till för dig som är på resande fot. Våra lokaler är luftiga, anrika och utrustade med all teknik ni behöver för att hålla er konferens.

Ta hjälp av våra mötesrådgivare

Våra mötesrådgivare finns vid din sida från första mötet och ända till avresan. Vi finns här för att underlätta schemaupplägg, mötesstruktur och för att boka teamaktiviteter, banketter eller middagar. Vi samarbetar också med flera aktörer som kan arrangera givande upplägg både på och i närheten av hotellet. Kanske har ni någon särskilt idé om hur ni vill avsluta kvällen?

Tillmötesgående personal

Låt vår tillmötesgående personal ta hand om er och låt kreativitet, teamaktiviteter och analyser frodas i vår behagliga miljö. Vi erbjuder modern teknik, lunch- och middagspaket och konferensfika och hjälper gärna till att lägga upp en bra mötesstruktur. Avrunda kvällen med en fest i våra underbara festlokaler eller anlita oss för en rolig eftermiddag med teamaktiviteter och restaurangbesök. Varför inte besöka The Bishops Arms för ett roligt quiz på kvällen?

  • Modern teknikutrustning
  • Lunch- middags- och fikapaket
  • Mötesrådgivare
  • Nära kommunikationer
  • Möjlighet till övernattning
  • Teamaktiviteter

Våra lokaler är rymliga och ger plats åt innovativa idéer och sprudlande inspiration. Här flyter era möten, workshops och seminarier på med våra flexibla scheman och tillmötesgående personal.

Läs mer

En skräddarsydd konferensupplevelse

Koncentration och arbetsro i kombination med god mat, dryck och mingel brukar vara det våra kunder efterfrågar när de bokar konferens hos oss. Vi ser till att ge ert företag god service i anrika lokaler och hjälper er med att skräddarsy ert schema för att passa er på bästa vis. Mingelbufféer, luncher och middagar – gärna med en energipåfyllning med fika däremellan.

Välkommen att boka våra hotell för konferens redan idag. Låt oss ta hand om er!