Konferenspaket

Planerar ditt företag att boka en konferens? Då ska ni boka Elite Hotels! Vi hjälper er gärna med att planera ett konferenspaket för just era behov. Är ni ett företag med många anställda och behöver ett stort konferensrum, eller behöver ni flera mindre rum för gruppdiskussioner? Elite Hotels finns på flera orter i landet och erbjuder kreativa och inspirerande konferensmiljöer.

Boka ett konferenspaket hos Elite Hotels

När ditt företag planerar för att boka en konferensresa finns några saker som kan påverka valet av plats: ort, restid, hur många dygn konferensen ska vara, aktiviteter i närområdet samt givetvis konferenslokaler och övernattningsmöjligheter. Kontakta oss på Elite Hotels så kommer vi tillsammans fram till hur ert konferenspaket ska se ut. Vi är måna om att anpassa konferensen för varje sällskap så att den blir så givande som möjligt. Finns det önskemål om specifik utrustning i konferenslokalerna fixar vi naturligtvis detta. 

Med våra smarta konferenspaket är det enkelt att ta med hela företaget på en givande konferens!

Övernattning och god mat

Goda middagar och fantastisk frukostbuffé är ett kännetecken för Elite Hotels. Om någon i sällskapet behöver specialkost som exempelvis gluten, laktos eller önskar vegansk kost, är det bara att informera om detta vid bokningen. På alla våra hotell kan ni avsluta dagen med en god drink i en av våra lobbybarer eller pubbar. Oavsett vilket Elite Hotels du är intresserad av, erbjuder vi övernattning i mysiga hotellrum med sköna sängar. Alla våra gäster kan själva välja kuddar från vår exklusiva kuddmeny för att få möjlighet till bäst sömn. 

Elite Hotels önskar givetvis att varje bokat konferenspaket blir en lyckad upplevelse för de sällskap som bokar konferenser, så tveka inte att ställa frågor och framföra önskemål vid bokningen. Kontakta oss redan idag så hjälper vi er att sätta ihop ett konferenspaket just för er!

Läs mer