Konferensresa med Elite Hotels

Ska du planera företagets konferensresa? Gör det enkelt för dig och boka konferensresan här på Elite Hotels. Vi hjälper dig att boka allt från middagar och aktiviteter och ni får tillgång till våra moderna konferens- och möteslokaler med den senaste tekniken. Vår serviceinriktade personal finns tillgänglig dygnet runt och ser till att ni får en lyckad konferensresa oavsett vart i Sverige ni väljer att åka!

Bo på Elite Hotels när det är dags för konferens

Att boka en konferensresa innebär bokning av allt från lokaler, middagar, övernattning och olika aktiviteter. Elite Hotels finns på flera orter i Sverige och erbjuder alltid trivsamma och inspirerande lokaler som bjuder in till kreativa möten. I våra stilrent inredda hotellrum sover ni gott i sköna sängar och kan vakna upp pigga till en stor frukostbuffé som gör er alla redo för en ny konferensdag. På de flesta av våra hotell finns dessutom fräscha gym och relaxavdelningar för den som vill passa på att få in lite träning på konferensresan. Varför inte avsluta konferensen med att ta med företaget på en avslappnande vistelse i ett av våra span?

Konferensresor för alla företag

Oavsett vad för typ av företag ni är eller vad för konferens ni vill hålla kan vi på Elite Hotels anordna konferensresor som är skräddarsydda efter era behov. Vill ni besöka en av våra storstäder Stockholm, Malmö eller Göteborg för en oförglömlig konferensresa med middagar på våra topprestauranger och  ett pulserande nattliv har vi flera hotell att välja på. Är ni istället ute efter en mer harmonisk och lugnare miljö med närhet till naturen har vi flera hotell i mindre städer runt om i Sverige som också är väl värda ett besök.

Kontakta oss på Elite Hotels redan idag och boka företagets nästa konferensresa!

Läs mer