1 Vuxen 0 Barn 0-2 år 0 Barn 3-9 år 0 Barn 10-13 år
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Söker med bokningskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna bokningskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna bokningskod: Söker endast efter bonusnätter
1 Gäst, 2 jun - 3 jun
Söker med bokningskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna bokningskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna bokningskod: Söker endast efter bonusnätter

Hotel Bishops Arms, Hotell Kristianstad

★★★
Betyg: 7,8/10

Välkommen till Hotel Bishops Arms i Kristianstad. Här bor du på bästa läge mittemot stationen och kan njuta av ett bekvämt boende, anpassat för både arbete och vila. 

Under midsommarafton samt midsommardagen är hotellet stängt.

 • 3-stjärnigt hotell
 • 26 rökfria rum
 • Charmigt och nära allt
 • Familjevänligt
 • The Bishops Arms
 • Frukost serveras i puben
 • Rolig inredning på puben
 • Parkering
Medlemspris Fr. 796 SEK/natt
Hotel Bishops Arms erbjuder familjär service och bekvämt boende för både fritid och arbete. Hotellets hjärta är vår populära gastropub The Bishops Arms. Här kan du avnjuta vällagad mat och god dryck i genuin engelsk pubmiljö, och det är även här du checkar in. Eftersom Hotel Bishops Arms ägs och drivs av Elite Hotels of Sweden får medlemmar i Elite Hotels Rewards tillgodoräkna sig övernattningar, poäng och restaurangcheckar. Däremot gäller inte övriga medlemsförmåner.
Rum
Om hotellet
Erbjudanden
Kontakt & hitta hit
Rum

Rum

Standard enkel

Ombonad med värdshuskänsla. Passar för 1 person.

 • Säng 90 cm
 • Wifi ingår
 • Frukost ingår
Rumsbeskrivning

Våra standard enkel är utrustade med sängar 90–105 cm. Rummen har safetybox, WiFi, telefon och kabel-tv. Det finns dusch och hårfön i badrummen. Inredningen är fräsch och ombonad och för tankarna till ett brittiskt värdshus.

På rummet
 • Skrivbord
 • Värdeskåp
Alltid på Hotel Bishops Arms
 • Tv
 • Rökfritt
Medlemspris.
796 SEK/natt
Välj rum

Standard dubbel

Ombonat med värdshuskänsla. Passar för 1-2 personer.

 • Säng 2x90 cm
 • Wifi ingår
 • Frukost ingår
Rumsbeskrivning

Våra standard dubbel är utrustade med dubbelsäng eller två enkelsängar. Rummen har safetybox, WiFi, telefon och kabel-tv. Det finns dusch och hårfön i badrummen. Inredningen är fräsch och ombonad och för tankarna till ett brittiskt värdshus.

På rummet
 • Skrivbord
 • Värdeskåp
Alltid på Hotel Bishops Arms
 • Tv
 • Rökfritt
Medlemspris.
952 SEK/natt
Välj rum

Familjerum

Perfekt för den resande familjen. Passar för 2 vuxna och 2 barn.

 • Säng 160 cm
 • Wifi ingår
 • Frukost ingår
Rumsbeskrivning

Våra familjerum har generösa ytor och är utrustade med dubbelsäng samt bäddsoffa. Rummen har safetybox, WiFi, telefon och kabel-tv. Det finns dusch och hårfön i badrummen. Inredningen är fräsch och ombonad och för tankarna till ett brittiskt värdshus.

På rummet
 • Bäddsoffa
 • Värdeskåp
 • Hårtork
Alltid på Hotel Bishops Arms
 • Tv
 • Rökfritt
Medlemspris.
1069 SEK/natt
Välj rum
Om hotellet

Upptäck vårt hotell i Kristianstad

Välkommen till Hotel Bishops Arms i Kristianstad. Här bor du på bästa läge mittemot stationen och kan njuta av ett bekvämt boende, anpassat för både arbete och vila. Våra 26 rum har en ombonad, brittiskinspirerad stil. Här kommer du att kunna sova ut i våra sköna sängar och äta gott i gastropuben The Bishops Arms. Det är också här du checkar in.

På Hotel Bishops Arms ska du alltid känna dig som hemma och vi vill ge dig en totalupplevelse som du gärna återvänder till. Oavsett om du reser i affärer eller är på familjesemester ser vi till att du kommer trivas hos oss. Hotellet är kontantfritt.

Bra att veta

Vi saknar hiss, trappor behöver användas även för att ta sig till rummen på första våningen. Vi har ingen lobby och hotellet bemannas endast under pubens öppettider. När ytterdörren är låst finns en porttelefon intill entrén som är kopplad till receptionen.

Vi är är ett djurfritt hotell och erbjuder därför inga rum för djur.

Elite Hotels Rewards

Som medlem i Elite Hotels Rewards får du tillgodoräkna dig övernattningar och poäng för ditt rum på Hotel Bishops Arms samt restaurangcheck tillhörande din nivå. Däremot gäller inte övriga medlemsförmåner.

In- och utcheckning

Vänligen observera att in- och utcheckning sker i The Bishops Arms puben, under pubens öppettider. Se aktuella tider under ”Tjänster".

Betyg: 7,8/10

Betyg: 3/10
Kommentar: Det är ju ett ganska så risit ställe jämfört med andra hotell till samma pengar
Betyg: 10/10
Kommentar: Uteplatsen från puben grym... Inget särskilt
 
Jan Gunnarsson, 12 maj 2023
Kommentar: Uteplatsen från puben grym... Inget särskilt
Visa fler

Mat & dryck

Frukost med te och macka

Frukost i Kristianstad

Varje morgon serveras en god frukost i frukostmatsalen där vi välkomnar hotellgäster och besökare.

The Bishops Arms Kristianstad

The Bishops Arms Kristianstad

Brittiskt inspirerad gastropub med populär pubmeny och brett dryckessortiment med fokus på öl och whisky.

Tjänster

In- och utcheckning

Incheckning sker i hotellets gastropub från klockan 16.00 och så länge som puben har öppet respektive dag. Se The Bishops Arms öppettider. Som gäst kommer du inte in på hotellet innan incheckning skett. Planerar du att anlända till hotellet efter att puben har stängt måste hotellet meddelas i förväg. 

Utcheckning sker senast klockan 11.00 på avresedagen. 

Kontantfritt hotell

Vänligen notera att Hotel Bishops Arms är ett kontantfritt hotell. Betalning sker med de vanligaste betalkorten. Kontakta oss gärna om du har några frågor.

Trådlöst internet

På Hotel Bishop Arms kan du kostnadsfritt surfa trådlöst via WiFi i både puben och hotellrummen.

Parkering

Gratis parkering finns utanför hotellet. Parkeringsbiljett erhålles vid incheckning, kontakta hotellet i förväg ifall parkeringen önskas nyttjas innan incheck.

Kontakta oss

Kontakta oss

Hotel Bishops Arms
Västra Boulevarden 7
291 32 Kristianstad
044-10 13 66 kristianstad@bishopsarms.com Google maps
Återställ

Bokningar

Rumsbokning och information

044-10 13 66 reservations@bishopsarms.com

Kontakter

Pub- & hotellchef

Christian Henriksson

Försäljningschef

Kristoffer Fält
072-389 68 78 kristoffer.falt@elite.se

Hitta hit

Ankomst med bil

Från Malmö/Lund på E22
Vid avfart 37 Trafikplats Härlöv sväng av åt höger och följ skyltar mot E22 Kalmar/Kristianstad. Fortsätt till avfart 38 Trafikplats Vilan sväng sedan dirket vänster in på Allégatan. Fortsätt på Allégatan och följ skyltarna åt Centrum för att vid trafikljusena svänga höger in på Långebrogatan. Fortsätt på Långebrogatan 950 meter för att sedan efter bron över ån hålla till vänster för vid trafikljusena svänga vänster in på Västra Boulevarden.  På denna gata finner man sedan Bishops Arms på höger sida efter kyrkan, även denna belägen på höger sida.

Från Helsingborg/Hässleholm via väg 21/E22
Efter trafikplats Härlöv blir väg 21 till E22, fortsätt till avfart 38 Trafikplats Vilan sväng sedan dirket vänster in på Allégatan. Fortsätt på Allégatan och följ skyltarna åt Centrum för att vid trafikljusena svänga höger in på Långebrogatan. Fortsätt på Långebrogatan för att sedan efter bron över ån hålla till vänster för vid trafikljusena svänga vänster in på Västra Boulevarden. På denna gata finner man sedan Bishops Arms på höger sida efter kyrkan, även denna belägen på höger sida.

Från Blekinge via E22
Vid Trafikplats Kristianstad tag av mot höger vid avfart 39 för att sedan hålla i samma fil fram till rondellen. I rondellen följ skyltar mot Centrum/Näsby för att sedan hålla i väntra filen för att i nästkommande rondell kunna svänga vänster och ta av mot Centrum på Södra Boulevarden. Fortsätt på Södra Boulevarden för att sedan svänga höger in på in på Västra Boulevarden.  På denna gata finner man sedan Bishops Arms på höger sida efter kyrkan, även denna belägen på höger sida.