Bröllop i Linköping

Bröllopslokaler i Linköping på Elite Stora Hotellet

Elite Stora Hotellet ligger centralt precis vid Stora Torget och är en vacker byggnad med anor från 1852. Vi har flera salar som passar utmärkt för bröllopsfest för såväl det lilla och intima bröllopet som det storslagna bröllopet med familj och vänner. För er som unna er något extra för bröllopsnatten finns vackra sviter med möjlighet att välja till roomservice och frukost på sängen. 

Bröllopslokaler i Linköping

Bröllopslokaler i Linköping

Oavsett vad för typ av bröllop ni vill ha så har vi en bröllopslokal i Linköping som passar. Vi dukar upp enligt era önskemål och tillsammans kommer vi fram till en underbar meny som är helt anpassad efter er. Vår serviceinriktade personal finns tillgänglig för er dygnet runt och hjälper er med allt från planering och ankomst till utcheckning. Alla våra lokaler är utrustade med den teknik som behövs för ett magiskt bröllop såsom högtalare för musik, mikrofon för att hålla tal och projektor för att visa bilder. Vi hjälper naturligtvis till med att se till så allt plockas fram och startas när det ska.

Boende för brudpar & gäster

Boende för gäster

Boende för gäster

Vi erbjuder fina hotellrum för era bröllopsgäster mitt i centrala Linköping. Välj mellan flera olika rumstyper för att hitta något som passar just ert sällskap.

Sviter för bröllopsnatten

Sviter för bröllopsnatten

Spendera er första natt som gifta i en av våra exklusiva sviter! Till brudparet erbjuder vi en kostnadsfri vip där rummet smyckas fint med rosor och choklad inför er ankomst.

Kontakta oss

Skicka förfrågan