Just nu har flera av våra gäster mottagit mail från en extern part gällande bokningar där kortuppgifter efterfrågas. Vi vill påminna om att aldrig lämna ut uppgifter av det här slaget via mail eller länk.

Bröllop i Luleå

Att gifta sig är en fantastisk upplevelse och bröllopsdagen är en speciell dag då alla drömmar ska uppfyllas. Vi har stor erfarenhet av bröllopsarrangemang och vi vet att varje liten detalj är viktig då ingenting får lämnas åt slumpen. Förutom vår stora kunskap och höga servicenivå erbjuder vi unika lokaler. Våra vackra miljöer i kombination med en stor passion för mat och dryck gör att vi har alla förutsättningar att göra er speciella dag perfekt.

UNIKA BRÖLLOPSLOKALER I LULEÅ PÅ ELITE STADSHOTELLET

Bröllopslokaler i Luleå

Bröllopslokaler i Luleå

Boka en underbar bröllopslokal i Luleå hos oss på Elite Hotels. På vackra Elite Stadshotellet finns flera lokaler i olika storlekar att välja bland och vi anpassar naturligtvis arrangemanget efter era önskemål. Låt oss ta hand om allt från dukning och mat till fest och dansgolv så kan ni luta er tillbaka och bara njuta av en oförglömlig dag. Bo kvar i ett av våra mysiga hotellrum och fortsätt fira med era gäster även dagen efter!

Elite Stadshotellet ligger mitt i centrum med unika bröllopslokaler i Luleå. Hotellet har anor från början på 1900-talet och har en magisk atmosfär med vattnet på ena sidan och Stadsparken på den andra.

Kontakta oss

Skicka förfrågan

Vårt erbjudande

Unika miljöer

Unika miljöer

Elite Stadshotellet har anor från tidigt 1900-tal och vi kan därför erbjuda er en klassisk och vackert anrik miljö att fira er stora dag. Vi har Vinkällaren för det mindre sällskapet, anrika Kristallsalen med vackra kristallkronor och klassiska Festivitetsalen i renäsansstil med enastående takhöjd. Ett brett utbud för att kunna tillgodose era önskemål vad gäller möblering och dukning.

Skräddarsytt efter era önskemål

Skräddarsytt efter era önskemål

Vi skräddarsyr självklart allt efter era önskemål. Ni väljer hur stort eller litet arrangemanget ska vara; det kan vara allt ifrån endast övernattning för era gäster till att ha vigsel, middag och fest samt er egen övernattning hos oss. Vi på Elite Stadshotellet i Luleå har många års erfarenhet av att ta emot bröllopspar, för både bröllopsmiddag, fest och övernattning. Elite Stadshotellet är centralt beläget i Luleå med hamnen och vattnet på ena sidan och vackra Stadsparken på den andra.

Bröllopsmeny

Mat & dryck

Mat & dryck

Vi vet att mat och dryck är en otrolig viktig del av ett lyckat bröllop. Önskar ni en inbjudande buffé eller en exklusiv sittande middag? Våra kockar tar gärna fram förslag på passande menyer med tillhörande dryck som uppfyller just era krav. Vi erbjuder allt från läcker plockmat till fantastiska menyer och vickningsalternativ. 

Allt för ert bröllop

Blommor

Blommor

Vi samarbetar med flera duktiga florister i Luleå. Förgyll er bröllopsmiddag med vackra bordsdekorationer eller välj ut de perfekta blommorna till brudbuketten.

Vigsel

Vigsel

Närmsta kyrka till hotellet är Domkyrkan. Borgerlig vigsel i Stadshuset som även ligger i närheten av hotellet.

Fotografer

Fotografer

Fånga alla minnen med hjälp av en duktig bröllopsfotograf! Vi hjälper till att förmedla kontakt till flera duktiga fotografer. 

Bröllopskoordinatorer

Bröllopskoordinatorer

Vi samarbetar med flera erfarna bröllopskoordinatorer och har även egen personal med lång erfarenhet av bröllop.

Underhållning

Underhållning

Vi har flera samarbetspartners för oförglömlig underhållning efter era önskemål. Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer!

Boende för brudpar & gäster

Boende för brudpar & gäster

Fira er första natt som gifta på Elite Stadshotellet! Vi erbjuder både vackra sviter för bröllopsparet och trevliga rum för gästerna.