Bröllopslokaler i Lund

Boka er bröllopslokal i Lund hos oss på Elite Hotels och njut av en oförglömlig dag i kärlekens tecken. Vackra Elite Hotel Ideon har flera lokaler i olika storlekar att välja på och vår serviceinriktade personal finns tillgänglig för er under hela er vistelse. Se fram emot ett lyckat bröllop i Lund och fira första natten som gifta på Elite Hotel Ideon. Vi erbjuder flera vackra rum för er bröllopsnatt. Dessutom kan era gäster sova gott i trevliga hotellrum med utsikt över stadens fina omgivningar.

 

Moderna bröllopslokaler i Lund på Elite Hotel Ideon

Bröllopslokaler i Lund

Bröllopslokaler i Lund

Elite Hotel Ideon är ett modernt hotell som erbjuder trivsamma hotellrum och flexibla bröllopslokaler i Lund. Hotellet ligger i området Ideon Gateway och är med sina 19 våningar Lunds högsta byggnad. Elite Hotel Ideon har flera moderna lokaler att välja på som alla skräddarsys efter era behov och önskemål. Oavsett om ni vill ha ett mindre intimt bröllop med era närmaste eller ett större sagobröllop för flera hundra gäster har vi en lokal som passar. I alla våra lokaler ingår all teknik som kan tänkas behövas såsom högtalare, mikrofon och projektor.

Kontakta oss

Skicka förfrågan

Boende för bröllopspar & gäster

Boende för bröllopspar & gäster

Högst upp i hotelldelen finns våra sviter som har en magnifik utsikt över södra Skåne. Även våra övriga hotellrum erbjuder en perfekt avslutning på er stora dag. Vilket rum ni än väljer bor ni bekvämt i sköna sängar med tillgång till fri wifi. Om ni vill lyxa till det lite extra är det möjligt att beställa rosor, choklad, exotisk frukt och champagne till rummet.

Med totalt 178 hotellrum fördelade på olika rumskategorier har vi gott om plats för alla era långväga gäster som är i behov av logi. Läget i närheten av Lunds norra avfart från E22 gör det enkelt att ta sig till hotellet för den bilburne. Här finns även utmärkta parkeringsmöjligheter i det närliggande garaget.