Om erbjudandet

Spela på några av Skånes bästa golfbanor i Lunds omnejd! Vårt paket erbjuder en minnesvärd golfupplevelse där greenfee, boende i dubbelrum och frukost ingår. Avsluta rundan med en utsökt middag på vår fantastiska restaurang North East. Sov gott i våra fina rum och vakna utvilad till en generös frukostbuffé. Vi samarbetar med PGA Sweden National, Lunds Akademiska GK, Kävlinge GK, Örestads GK.

Lunds Akademiska GK

Klassiska Lunds Akademiska GK är Sveriges 7:e äldsta golfklubb och ligger belägen i det vackra naturreservatet Kungsmarken.

Örestads GK

Mellan kuststäderna Lomma och Bjärred ligger Örestads GK, en 27-hålsanläggning som dessutom har en av Sveriges bästa korthålsbanor. Golfbanan är en riktig skånsk bana med öppen park och typiska hedar.

Kävlinge GK

Cirka 2 mil norr om Lund ligger Kävlinge GK 18-håls bana som är en en klassisk parkbana i det skånska landskapet. Golfbanan passar alla kategorier av golfspelare.

PGA Sweden National

Cirka 15 minuters biltur söder om Lund återfinns 36-hålsbanan PGA Sweden National. De två banorna, Lakes Course och Links Course, rankas som några av Sveriges absolut bästa. Links course banan är en modern links-bana med tydliga drag från de allra bästa banorna på de brittiska öarna. Klubben stod som värd för Nordea Masters under 2014 och 2015.

Fakta & Detaljer

I paketet ingår

  • Green fee
  • Restaurangcheck till North East
  • Golf-vip på rummet
  • Boende i superiorrrum
  • Frukost & wifi

Villkor

  • Av- och ombokningsbar fram till 48 timmar innan ankomst