Julbord i Lund

Välkomna julen tillsammans med vänner och familj hos oss på Elite Hotel Ideon. Boka ett klassiskt julbord i Lund med fantastiska smaker och dofter som möter upp julen i en stämningsfull kväll. När kvällen börjar lida mot sitt slut finns det naturligtvis även möjlighet att sova över i något av våra trivsamma hotellrum.
 

Njut av julens smaker på Elite Hotels julbord i Lund

Kom i julstämning med ett underbart doftande och smakrikt julbord i Lund – det perfekta sättet att ladda upp inför årets mysiga högtid. På Elite Hotel Ideon serverar vi ett klassiskt julbord med fantastiska smaker och dofter som bygger upp den magiska julstämningen. Här skapar vi härliga minnen tillsammans samtidigt som ni får uppleva en alldeles magisk kväll i julens tecken. Medan Elite Hotel Ideon är ett toppmodernt hotell har Elite Hotel Bishops Arms, vårt andra hotell i Lund, anor från början av 1900-talet och du bor mitt i staden alldeles bredvid Centralstationen. Även här kan du njuta av julens fantastiska smaker. Boka årets mest stämningsfulla kväll hos oss på Elite Hotels!
 

Julbord med övernattning i Lund

Någon gång tar även ett julbord slut och vad kan då vara bättre än att välja att sova över i något av alla våra fantastiska hotellrum! På Elite Hotels i Lund sover du både trivsamt och bekvämt i våra mysiga hotellrum. Somna gott efter en hel kvälls julbord och vakna upp till framdukad frukost, perfekt för att starta dagen på allra bästa sätt! På Elite Hotels somnar du i lugn och ro och kan sedan vakna nära stadens puls och energi. Fira julen tillsammans med vänner och familj hos oss på Elite Hotels!
 
Varmt välkommen att boka ditt julbord i Lund här hos oss på Elite Hotels!

Elite Hotel Ideon, Lund

En modern mötesplats i Lunds högsta byggnad

Elite Hotel Ideon i Ideon Gateway är ett toppmodernt och trivsamt hotell. Här finns bekväma rum, flexibla konferenslokaler samt gym och bastu. Hotellet är en inbjudande mötesplats i Lund med en restaurang. Ett utmärkt val för såväl barnfamiljer som affärsgäster.

  • 4-stjärnigt hotell
  • 178 rökfria rum
  • Moderna och tysta rum
  • Familjevänligt
  • En restaurang
  • Stort gym
  • Bra läge i Ideon Science Park
  • Bra allmänna kommunikationer