Bröllopslokal Malmö

Varmt välkomna till oss på Elite Hotels och boka er bröllopslokal i Malmö! På vårt unika hotell Elite Hotel Savoy finns flera lokaler för upp till 100 personer där ni kan ha såväl vigsel som middag och fest. Vår serviceinriktade personal tar hand om allt åt er så att ni kan luta er tillbaka och njuta av er underbara bröllopsdag. Med vår gedigna erfarenhet av bröllop är ni i trygga händer hela er vistelse.

Bröllopslokaler i Malmö på Elite Hotel Savoy 

Anrika Elite Hotel Savoy ligger mitt emot Centralstationen vilket innebär att det är lätt för alla bröllopsgäster att ta sig till er bröllopslokal i Malmö. Hotellet har en unik och anrik atmosfär med rejäl takhöjd, stora fönster och magnifika kristallkronor. Vår anrika festvåning som ligger en trappa upp passar utmärkt för det storslagna bröllopet. Här dukar vi upp till fest vid de stora panoramafönstren med utsikt över vackra Malmö.

Vi finns med er hela vägen från planeringsstadiet av bröllopet och hjälper bland annat er med att sätta en fantastiskt meny som kommer falla alla gäster i smaken. Vi har en stor passion för mat och dryck och vet vad som krävs för att en bröllopsmiddag ska bli lyckad, oavsett om det är sittande bjudning eller buffé.

Övernattning för brudpar och bröllopsgäster

Ta in i en av våra bröllopssviter och njut av er bröllopsdag. Ni kan beställa till bröllops-VIP för att fira lite extra där ni får blommor, choklad och champagne som står och väntar på er vid ankomst. Med 190 trivsamma hotellrum finns det gott om plats för alla era gäster att också stanna över på hotellet. När ni vaknar har vi dukat upp vår stora frukostbuffé med varma och kalla rätter som blir en perfekt start på dagen.

Boka er bröllopslokal i Malmö hos oss på Elite Hotels!

Läs mer