Bröllopslokal Norrköping

Behöver ni en bröllopslokal i Norrköping? På Elite Grand Hotel har vi flera underbara lokaler som alla har en romantisk stämning och kan anpassas precis efter era behov. Vi har gedigen erfarenhet av bröllop och vet precis vad som krävs för ett lyckat arrangemang. Luta er tillbaka och låt vår serviceinriktade personal ta hand om allt från fördrink och middag till fest och dans.

Bröllopslokaler i Norrköping på Elite Grand Hotel

Elite Grand Hotel ligger precis vid Motala Ström i en vacker byggnad från 1906. Här kan ni hålla vigsel, ha middag och dansa natten lång i en av våra bröllopslokaler i Norrköping.

  • Bankiren – Denna vackra bröllopslokal i Norrköping har anor från 1800-talet och har plats för upp till 130 gäster. Det vackra glastaket med stora kristallkronor är häpnadsväckande och ger precis rätt atmosfär för ett bröllop.
  • Bråviken – I denna lokal finns ett vackert ljusinsläpp och här får plats ett bröllop för upp till 100 gäster.  
  • Kolmården – Denna mysiga lokal passar perfekt för det mindre bröllopet. Här finns plats för upp till 60 personer och lokalen har utsikt över vackra Motala ström.

Tillsammans med er tar vi fram ett middagsupplägg och en meny som lagas av vårt eget kök. Vi har stor passion för mat och dryck och ordnar såväl snittar och champagne som trerätters middag och en magnifik bröllopstårta.

Boende för brudpar och bröllopsgäster i mysiga hotellrum

Lyxa till det på er bröllopsnatt och checka in i en av våra mysiga sviter. Ni möts av rosor och choklad och kan beställa till en flaska champagne för att fira ordentligt. Vi har även gott om plats för övernattande bröllopsgäster så att ni kan dansa långt in på småtimmarna och komma tillbaka för att vila upp er i sköna sängar. 

Varmt välkomna att boka er bröllopslokal i Norrköping hos oss på Elite Hotels!

Läs mer