Tillfälligt problem med bokning, inlogg och bekräftelser – vänligen försök igen om en stund. Tack för din förståelse!

Bröllopslokaler i Norrköping

Att gifta sig är en fantastisk upplevelse och en av livets viktigaste dagar. Ett bröllop på Elite Grand Hotel i Norrköping kan erbjuda något utöver det vanliga. Vad drömmer ni om? Ett intimt familjebröllop med middag avskilt i vår restaurang eller ett storslaget sagobröllop i någon av våra festsalar? Oavsett vad ni ser framför er finns vi här för att hjälpa er på er stora dag.

Bröllopslokaler i Norrköping

Bröllopslokaler i Norrköping

Behöver ni en bröllopslokal i Norrköping? Med vårt vackra läge intill Motala Ström kan vi erbjuda den perfekta inramningen för ert bröllop. Bjud in till en fördrink på The Bishops Arms stora utomhusterass mot vattnet eller mingla i vår mysiga vinterträdgård. Elite Grand Hotel erbjuder flera fina lokaler av olika storlek. På andra sidan gatan finns vår pampiga festsal Bankiren med anor från tidigt 1900-tal. Här finns plats för upp till 200 gäster, en stor scen och imponerande ljuskronor i taket.

Skicka förfrågan

Boende för brudpar & gäster

Boende för brudpar & gäster

Spendera bröllopsnatten i vår härliga hörnsvit där rosor och choklad väntar på rummet vid ankomst. Vid bokning av ett av våra bröllopspaket erbjuder vi rabatterade priser för övernattande brudpar och bröllopsgäster där ni kan boka rum från 510 kr/person i delat dubbelrum. 

Mat & dryck

Mat & dryck

Imponera på era gäster med en klassisk två- eller trerätters middag eller bjud in till en härlig buffé. Tillsammans tar vi fram ett middagsupplägg som passar er. Vid bokning av festlokal hos oss ordnar vi med all mat inklusive kaffe och tårta. Maten beställs från vårt kök, men om ni önskar kan ni självklart beställa en egen bröllopstårta från valfritt bageri.

Våra bröllopspaket

Våra bröllopspaket

Vi har komponerat ihop olika meny- och paketförslag där du som gäst kan välja och kombinera efter eget behov, smak och tycke. Kanske blir det en Silvermeny med 3-rätters och ett guldpaket? Eller guld rakt igenom med en Guldmeny med 2-rätters och ett guldpaket? Vad ni än väljer finns vi här för att guida er rätt inför er alldeles speciella dag.

Bröllop i Norrköping

Våra menyer

Våra menyer

Silvermeny

1 rätt 295 kr/person
2-rättersmeny 429 kr/person
3-rättersmeny 495 kr/person
Buffé från 350 kr/person

Guldmeny

1 rätt: Pris på förfrågan
2-rättersmeny 495 kr/person
3-rättersmeny 645 kr/person
Buffé från 395 kr/person

Dryckespaket

Dryckespaket

Silverpaket

2 glas vin & 1 glas mousserande vin 240 kr/person

Guldpaket

2 glas vin & 1 glas Champagne Deutz 328 kr/person

Platinumpaket

2 glas vin, 1 glas champagne & avec 428 kr/person

Allt för ert bröllop

Fotograf

Fotograf

Föreviga er stora dag med en erfaren fotograf som dokumenterar allt ifrån föreberedelser till fest. Vi samarbetar med flera proffissionella fotografer. Kontakta oss så berättar vi mer!

Musik

Musik

Överraska era gäster med livemusik under bröllopsfesten eller boka in en rikigt bra DJ. Hör av er till oss för att få tips på lokala musiker för en extra speciell kväll.

Blommor

Blommor

Ett vackert blomsterarrangemang kan lyfta bröllopsfesten på ett otroligt sätt. Vi samarbetar med erfarna florister som kan hjälpa er att hitta rätt och dekorera bröllopsfesten enligt er vision. 

Spa & relax

Spa & relax

Att planera bröllop är roligt, men kan även innebära en del stress. Passa på att varva ner i vår trevliga relaxavdelning med jaccuzzi och bastu hos Spa Relaxcenter i Norrköping. 

Ballonger & dekoration

Ballonger & dekoration

Pampiga ballongbågar eller stilrena vita dukar? Oavsett hur er bröllopsdröm ser ut vill vi göra allt för att förverkliga era idéer. Fråga gärna efter tips på stilfulla bröllopsdekorationer så hjälper vi till med just er vision. 

Aktiviteter

Aktiviteter

Arrangera en trevlig aktivitet kvällen innan er stora dag! Vår trevliga gastropub The Bishops Arms erbjuder allt från roliga quiz till dryckesprovningar. Bjud in till ett trevlig mingel på den stora uteserveringen eller umgås inne i den mysiga publokalen.