Bröllopslokal i Örebro

Att gifta sig är en fantastisk upplevelse och en av livets viktigaste dagar! Oavsett vad ni ser framför er finns vi här för att hjälpa till att ge just er tillställning den inramning som ni önskar på er stora dag. Vi erbjuder flera vackra bröllopslokaler i Örebro för upp till 200 gäster, menyer från ett förstklassigt kök och erfaren serveringspersonal. Lägg därtill våra fina rum och sviter som passar utmärkt för både bröllopsparet och tillresta gäster. Låt oss ta hand om er på er bröllopsdag - luta er tillbaka och njut tillsammans med era gäster.

Vackra bröllopslokaler i Örebro

Bröllopslokal i Örebro

Bröllopslokal i Örebro

Ska ni gifta er och letar bröllopslokal i Örebro? Här på Elite Stora Hotellet har vi flera unika salar med romantisk atmosfär som är utmärkta när ni vill fira er kärlek tillsammans med er familj och vänner. Vi hjälper er med allt från första planering till bröllopsmiddag och fest och skräddarsyr allt efter era behov och önskemål. Vår serviceinriktade personal finns med er under hela arrangemanget och så att ni kan fokusera på era gäster.

För er som vill slå på stort finns vår pampiga festlokal Stora Salen där extra tilltagen takhöjd och stora kristallkronor skapar en unik inramning till ert bröllop. Här ryms upp till 200 middagsgäster, dessutom finns en stor scen och enklare teknik att tillgå.

Kontakta oss

Skicka förfrågan

Bröllopsmiddag & fest

Slottskällaren

Slottskällaren

Vår mysiga restaurang slottskällaren välkomnar dig till bords i en stämningsfull miljö. Slå er ner på vår veranda med utsikt över Örebro Slott och Svartån eller ta plats nere i de rustika valven från 1300-talet. Våra menyer innehåller allt från traditionell husmanskost till spännande kulinariska utflykter.

Festvåningsmeny

Festvåningsmeny

Vi har en populär festvåningsmeny där du kan välja mellan olika uppskattade rätter. Vi har även en buffémeny med flera olika alternativ samt ett par dessertbuffér, mingeltallrikar, minisnittar, canapéer m.m. Kontakta oss för aktuell meny.

En dag att minnas

Vackra bordsdekorationer

Vackra bordsdekorationer

När du bokar din bröllopsmiddag hos oss ingår alltid linne, porslin, ljus och enklare blomdekorationer till bordet. Bordsplacering, namnkort och övriga dekorationer står ni själva för, men vi kommer gärna med tips och idéer för att förverkliga den dukning ni har tänkt er! Önskar du större blomsterdekorationer, eller specifika blommor hjälper vi gärna till med detta mot en kostnad.

Fest & dans

Fest & dans

Efter middagen kan vi bryta borden för dans eller om det önskas så går det i de flesta fall hyra en separat dans- och festlokal. Ni ordnar själva med musik/band som spelar, men hör gärna av er om rekommendationer önskas! Vi kan även ha en bar öppen för försäljning av dryck under middagen/dansen.

Garderob

Garderob

Önskar ni hjälp med bemannad garderob under middagen kan vi erbjuda det mot en extra kostnad.

Bröllop på Elite Stora Hotellet

Bokningsvillkor

  • Vid bokning av bröllopsmiddag hos oss måste menyn innehålla minst 2 rätter.
  • Observera att det inte går att hyra lokalen för egen catering, utan all mat och dryck lagas och serveras av oss.
  • Vid bröllopsbokningar tillkommer 6000 kr i bokningsavgift (observera att denna ej återbetalas).
  • Vid helgaftnar samt röda dagar debiteras en extra avgift per arbetande personal.
  • Vid en del arrangemang, såsom fester för allmänhet kräver hotellet att vakter finns på plats. Dessa bokas genom oss och debiteras er.
  • Vid sällskap på över 30 personer ingår lokalhyra och personal i priset för mat och dryck i anpassad lokal. För sällskap under 30 personer på tillkommer lokalhyra. Kuvertavgift tillkommer vid samtliga middagsbokningar