Just nu har flera av våra gäster mottagit mail från en extern part gällande bokningar där kortuppgifter efterfrågas. Vi vill påminna om att aldrig lämna ut uppgifter av det här slaget via mail eller länk.

Lilla Valvet Relax & Gym

Välkommen till vår härliga relax- och gymavdelning!

Den ligger i vår byggnad Lilla Hotellet och heter Lilla Valvet Relax & Gym. I en vacker och avkopplande miljö kan du låta musklerna utmanas i vårt gym eller låta både kropp och själ få vila i vår relaxavdelning. Varför inte göra både och, inled med ett träningspass på gymmet och pusta ut efteråt i vår hydromassagepool eller med ett besök i bastun. Maximera din upplevelse med produkter från Kerstin Florian eller boka in en massage med hotellets massör. I vår Relaxavdelning i Örebro kan du koppla av och låta oss ta hand om dig på bästa sätt.

Lilla Valvet Relax & Gym

Avkoppling & gym

Avkoppling & gym

I vår Relaxavdelning finner du en hydromassagepool, bastu, ångbastu samt ett rum för avkoppling med sköna vilosängar och en stämningsfull dekorationsbrasa. Genomför en sparitual i vår fina tvagningsavdelning. Komplettera med högkvalitativa produkter från Kerstin Florian där du också får värdefulla instruktioner för hur du genomför en Sparitual på bästa vis.

I vårt gym kan du både träna kondition och styrka. Här finns löpband, konditionscykel och en crosstrainer samt lösa vikter och en multimaskin för styrketräning.

Inför besöket

ÖPPETTIDER GYM

ÖPPETTIDER GYM

Gymmet är öppet dygnet runt. Använd din rumsnyckel för att få tillgång till gymmet som ligger i vår byggnad Lilla Hotellet, en byggnad alldeles intill vår huvudbyggnad. Vårt gym har fri entré. I vår gymavdelning får barn under 18 år vara i målsmans sällskap.

ÖPPETTIDER RELAXAVDELNING

ÖPPETTIDER RELAXAVDELNING

Öppet alla dagar i veckan mellan kl. 06.00-22.00. Bokad plats ger tillträdde i två timmar. Boka ditt besök i förväg för att garantera din plats på tel 019-15 69 00 eller på info.orebro@elite.se Vi tar emot xax 8 personer i vår relaxavdelning samtidigt.

ENTRÉ RELAXAVDELNINGEN

ENTRÉ RELAXAVDELNINGEN

Pris för hotellgäster: 195 kr/person alla dagar i veckan.
Pris för externa gäster: 295 kr/person måndag-torsdag kl. 08.00-16.00.

Besöket ska förbokas och nyckel hämtas i receptionen. Åldersgränsen är 18 år i vår Relaxavdelning. Barn under 18 år är välkomna i målsmans sällskap fram till kl. 12.00 alla dagar i veckan.

Massage

Unna dig en massage

Unna dig en massage

Boka en massage med någon av hotellets massörer, kontakta dem direkt för prisinformation och lediga tider. Ofta har de mindre möjlighet att svara i telefon så sms eller mail är bäst. Båda massörerna utför allt från lugn och avslappnande massage till djupgående sportmassage.

I våra lokaler har vi endast ett behandlingsrum och har därför endast möjlighet att utföra en massagebehandling i taget.

30 minuter: 500 kr
45 minuter: 700 kr
60 minuter: 900 kr

Tina
tinasmassage@gmail.com
Tel: 070-927 66 70

Karin
karin@wellnessbyme.se
Tel: 070-288 38 02