Om erbjudandet

Upplev vårt härliga badpaket där inträde till Paradiset i Örnsköldsvik och boende på Elite Plaza Hotel ingår!

Elite Plaza Hotell i Örnsköldsvik ligger på kort gångavstånd från Paradiset. Här bor du i fina hotellrum precis intill vattnet. Varje morgon ingår vår stora frukostbuffé med både varma och kalla frukostalternativ, rykande färskt bröd, våfflor läckra tillbehör.

Paradiset i Örnsköldsvik är ett badparadis för både vuxna och barn. Här finns allt från vilda forsar där du kan känna adrenalinet pumpa i kroppen till stilla laguner där du kan koppla av en stund. En heldag på Paradiset i Örnsköldsvik är perfekt att göra på semestern!

På Paradiset finns det åkattraktioner för alla åldrar, bland annat Sveriges längsta vattenrutschbana som är hela 180 meter lång. Banna slingrar sig runt en hel massa krokar och du kan själv välja om du vill åka i en båt eller utan - oavsett kommer det kittlas i magen. Här finns även Vildforsen där du kan susa fram i den vilda forsen som går genom ett vackert berglandskap. Låt kroppen flyta med och känn hur vattnet tar dig framåt.

Paradiset Örnsköldsvik Spa

Naturligtvis har Paradiset i Örnsköldsvik även spa för den som vill koppla av en stund. Varmpool, saltgrotta, och en vacker infinitypool är bara några av de saker du kan njuta av. Paradisets specialitet är Aufguss som är en väldoftande bastuupplevelse där eteriska oljor används.

Fakta & Detaljer

I paketet ingår

  • Inträde till Paradiset
  • Boende i dubbelrum
  • Frukost & wifi

Villkor

  • Priset gäller i mån av plats.
  • Bokningsbart för två vuxna och ett barn upp till 15 år. Kontakta gärna oss om ni är fler personer som önskar boka så hjälper vi er med detta.