Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Fest & event på Elite Plaza Hotel

Fest & event på Elite Plaza Hotel

Lyckade fester & event


Med sitt vackra läge intill Örnsköldsviksfjärden erbjuder Elite Hotel Plaza unika festlokaler med utsikt över vattnet. Vi kan erbjuda allt ifrån öl- och whiskyprovningar i pubmiljö till lokaler med eget kök, bastu och relax. 

Elite Plaza Hotel ligger i Örnsköldsviks högsta byggnad och har personal med lång erfarenhet av lyckade fester och event. Hör gärna av dig till oss så kan vi hjälpa till med allt från planering till genomförande på plats.

För den som önskar finns möjlighet att boka till ljud- och ljudutrustning och olika typ av underhållning och föreläsare. Kontakta oss så berättar vi mer om våra olika erbjudanden. 

Våra festlokaler


Matsalen
Vår rymliga matsal med utsikt över gästhamnen ligger i anslutning till den mysiga gastropuben The Bishops Arms. Lokalen rymmer upp till 54 sittande gäster och passar utmärkt för privata middagar, företagsfester och mindre bröllopssällskap. Vi kan hjälpa till att arrangera dryckesprovningar och serverar mat av hög kvalité. Möbleringen kan anpassas efter behov.


Pinassen
Låt dina gäster slå sig ner i sköna biostolar i den stora hörsalen Pinassen. Denna unika lokal lämpar sig bra för fester och event där scenframträdanden ska vara i fokus. Möbleringen är fast, men går att komplettera med stolar så att upp till 170 personer ryms. Utanför finns en trevlig mingelyta där era gäster kan samlas innan och efter eventet. I Pinassen finns all nödvändig teknisk utrustning som mikrofon, headset, projektor och mycket mer.


Elite Arken VIP-våning
Oavsett om du planerar för en middag, Kick-off, mingel eller konferens kan Arkens egen etagevåning erbjuda en unik inramning med vacker utsikt över vattnet och gästhamnen. Lokalen har ett eget kök, matsal, konferensdel och relaxavdelning. Själva konferensdelen på 120 kvm rymmer upp till 14 personer och kan möbleras efter varje tillfälle.

Tillval

  • Teknisk utrustning som ljud-, ljud, och musikanläggning
  • Dryckesprovningar


Skicka din bokningsförfrågan till info.ornskoldsvik@elite.se eller arkenkonferens@elite.se

Här kan du läsa mer om våra olika lokaler


_