s

Vivace

Vivace, som ligger i det anrika bryggerihuset är hotellets huvudrestaurang som serverar både frukost, lunch och middag. Här smakar pastan precis som i Italien. Vi grillar hållbart kött, fisk och grönsaker och lagar mat på de bästa ekologiska råvarorna utvalda efter säsong. Vivace betyder levande på italienska och namnet speglar känslan och atmosfären i restaurangen. Den fantastiska maten, servicen och den livliga stämningen skapar känslan av att befinna sig på Rivieran.

Varje morgon dukas här upp en generös frukostbuffé med nordiska och skandinaviska smaker och med ett urval av exklusiva à la carte rätter, som även de ingår i frukostpriset. Buffén har också inslag av de godaste italienska delikatesserna, allt för att ge våra gäster den bästa tänkbara starten på dagen. Varför inte unna dig ett glas alkoholfritt bubbel till din frukost?

Lördagar, söndagar och helgdagar dukar vi upp vår Brunch Italiano med kökets urval av varma och kalla rätter med amerikanska inslag.  

Vivace erbjuder givetvis också 24 timmars Roomservice. Våra autentiska, italienska signaturrätter kan också avnjutas på rummet eller skäm bort dig själv med generös frukost på sängen mellan våra fluffiga täcken.

Boka bord

För sällskap över 9 personer, vänligen kontakta oss via mail på event@adastrabyelite.se så hjälper vi er.

Frukost
Välkommen med din bordsbokning via knappen nedan. 
285 kr per person.

Brunch
Välkommen med din bordsbokning via knappen nedan.
495 kr per person, barn 0-12 år betalar halva priset.

Lunch
Vid beställning av dagens lunch gäller endast drop in i mån av plats, inga förbokningar kan göras. Vid beställning av affärslunch görs bordsbokning via knappen nedan.

Middag
Välkommen med din bordsbokning via knappen nedan. 

 

Öppettider

Frukost
Mån-fre 06.30-10.00
Lör-sön 07.00-11.00

Lunch
Mån-fre 11.00-14.00

Brunch
Lör-sön & helgdag 12.30-15.30

Middag
Mån-sön 17.00-23.00 (köket stänger 22.00)

Hitta hit

Västra Mälarehamnen 9
151 36 Södertälje