Spa hotell

Lyxa till det och boka ett hotell med spa i Sverige som din nästa weekendresa! Välkommen till Elite Hotels som har flera mysiga spa hotell i Sverige där du kan njuta av en stund för dig själv. Boka ett av våra hotell med spa och ta en paus från vardagen!

Koppla av på ett spa hotell i Sverige

Boka en härlig massage, ta dig ett dopp i poolen eller andas in den varma luften i bastun. Ett hotell med spa är precis så som en semester ska vara. Du kopplar av i spaet på dagen, äter sedan en härlig middag på en av våra restauranger och kommer tillbaka till ditt mysiga hotellrum för att kryper ner i krispiga hotellakan. När du vaknar kan du ta dig ett träningspass i gymmet och därefter njuta av en fullproppad frukostbuffé.

Hotell med spa i Sverige

Elite Hotels har flera hotell med spa i Sverige där du kan ta semester tillsammans med din partner, familj eller kanske en kär vän. Bo exempelvis på det fina hotellet Elite Palace Hotel i Stockholm och besök Vana Spa som erbjuder ett stort antal spabehandlingar. Vi har satt ihop flera paket med övernattning och inträde till ett närliggande spa.

Håll utkik efter våra härliga spapaket och hitta det erbjudande som passar dig bäst!

Boka spa hotell i Sverige hos Elite Hotels

På våra spa hotell i Sverige kommer du kunna njuta av härliga relaxavdelningar, goda och hälsosamma drinkar och en atmosfär av världsklass.

Läs mer

På alla våra spa hotell ingår alltid följande:

  • Gratis frukostbuffé
  • Wifi
  • Serviceinriktad personal

Allt för att du ska kunna slappna av till fullo och låta oss ta hand om dig. Välkommen till Elite Hotels i Sverige och skapa nya semesterminnen!