s

Välkommen till Miss Voon

Miss Voon drivs av välrenommerade Grupp F12 och är en restaurang som kombinerar smaker från alla de asiatiska köken med en europeisk grund.

Menyn innehåller 15 middagsrätter och 5 desserter. För dig som vill äta en sen middag serveras också en late dinner-meny med ett urval ur á la cartemenyn. I det asiatiska köket kombineras många olika smaker, gärna vid en och samma måltid. Alla rätter på Miss Voon serveras i halvportioner, så att det ska vara lätt att kombinera och dela smakupplevelserna sinsemellan.

I en del av restaurangen finns en sashimibar där det serveras rå fisk och skaldjur men även kött, med olika såser. Du kombinerar själv din sashimi och betalar efter vad den väger.

Miss Voons bar är en självklar mötesplats där man kan slinka in en för stund eller umgås en hel kväll. I drinklistan avspeglas också restaurangens asiatiska karaktär. Ett par kvällar i veckan gästas baren av dj.

I denna varma och härliga miljö dukas det också upp en stor och smakfull frukostbuffé varje morgon för hotellets gäster.

Boka bord

Boka bord på missvoon.se

Öppettider

Lunch

Måndag–fredag: 11.30–14.00

Middag/Bar

Måndag–torsdag: 17.00–01.00
Fredag–lördag: 17.00–02.00

Hitta hit

Miss Voon
Sturegatan 22
114 36 Stockholm

08-505 244 70
reservation@missvoon.se