Bröllop & fest

Hos oss kan ni arrangera bröllopsmiddag för upp till 20 personer. Vår mysiga trädgård bjuder in till härliga mingel, fördrink eller middagar för mindre sällskap. Vi har rum i olika storlekar som passar såväl brudpar som bröllopsgäster.

Boende för brudpar och bröllopsgäster

Fina hotellrum i Stockholm

Fina hotellrum i Stockholm

Efter ett bröllop fullt av härliga minnen passar en övernattning på charmiga Elite Hotel Arcadia perfekt. Checka in i en av våra ljusa och fina juniorsviter, två av dem erbjuder balkong med utsikt över trädgården samt stort badrum med badkar. Starta ankomsten med en bröllops-VIP på rummet och avsluta med en vår generösa hotellfrukost samt sen utcheckning fram till 18.00 på söndagar. Lägg gärna till vår lyxiga bröllops-VIP med 1 flaska Deutz Champagne, fruktfat, jordgubbar, choklad och rosor på rummet.

För era gäster finns gott om fina rum i olika storlekar. Frukost ingår såväl som wifi och avkoppling i härliga hotellrum.

Kontakta oss

Skicka förfrågan

Låt oss ta hand om Bröllopsmiddagen

Bröllopsmiddag

Bröllopsmiddag

Hos oss kan ni arrangera bröllopsmiddag för upp till 20 personer. I vår nyrenoverade restaurang erbjuder vi en privat avskild del där ni kan njuta av en härlig middag. Bröllopsmeny och passande dryck sätter vi ihop tillsammans med er. Vi erbjuder en trerättersmeny inklusive bröllopstårta från 650 SEK/person.