s

Välkommen till restaurang Otis

Vi erbjuder en säsongsanpassad meny med både inspirerande rätter såväl som klassiker. Hos oss njuter du av god mat i en mysig miljö med serviceinriktad personal som gör allt för att du ska få en fantastisk upplevelse.

Frukost

Arcadia har en nyrenoverad frukostmatsal med ett separat bufférum. Här sitter du till bords i en matsal som omges av varma, härliga färgtoner. En vägg in till vår a la carte restaurang har tagits ned för att komplettera med flera sittplatser samt för att skapa en luftigare och lyxigare känsla. Alla veckans dagar dukar vi fram en generös frukostbuffé som inkluderar allt från nybakat bröd, pålägg av alla sorter, juicer, frukter och småvarmt. Dessutom erbjuds vegetariska alternativ. Under årets sommarmånader finns möjlighet att avnjuta frukosten i vår trädgård vilket brukar vara ett extra uppskattat alternativ när solen värmer.

Trädgården

Under sommaren dukar vi upp i vår lummiga trädgård, en oas mitt i city där ni kan avnjuta något friskt att dricka eller varför inte testa något från menyn för att stilla hungern.

Fest & event

Vi hjälper er gärna att arrangera olika events, allt ifrån födelsedagsfester, kick off, företagsevent och bröllop. Är ni upp till 20 personer kan ni sitta i en avskild del i restaurangen och är ni fler passar vår frukostmatsal utmärkt.

För att boka event kontakta oss på konferens.arcadia@elite.se eller 08-566 215 00.

Boka bord

Vi har alltid plats för drop in gäster så ni behöver inte boka bord. Är ni ett större sällskap så ring gärna 08-566 215 00 för bordsbokning.

Öppettider

Restaurang

Måndag - fredag: 18.00 - 22.00
Lördag - söndag: Stängt

Frukost

Se frukostens öppettider

Hitta hit

Återställ

Elite Hotel Arcadia

Körsbärsvägen 1
114 23 Stockholm

Tel: 08-566 215 00