Just nu har flera av våra gäster mottagit mail från en extern part gällande bokningar där kortuppgifter efterfrågas. Vi vill påminna om att aldrig lämna ut uppgifter av det här slaget via mail eller länk.

Fest och event

Låt oss anordna ert nästa jubileumsfirande, födelsedag eller företagsfest. Vi erbjuder en smidig helhetslösning i en vacker miljö, där den tegelprydda gamla kvarnbyggnaden möter den toppmoderna hotellinsidan. Elite Hotel Marina Tower har möjlighet att arrangera sammankomster av alla slag, stort som smått, pampigt eller lågmält. Hotellet erbjuder ett helt plan med 13 rum och väl tilltagna ytor för mingel eller utställning. På entréplan finns även en vacker kongressal för upp till 400 personer. Flera av våra lokaler har fantastisk utsikt över vattnet.

Spännande event och vackra fester

Skräddarsydda lösningar

Skräddarsydda lösningar

Vi möblerar vald lokal utefter era visioner - välj mellan klassiska middagssittningar eller mingla runt bland ståbord. Vi ljussätter lokalerna för en stämningsfull inramning till ert event och det finns även möjlighet att planera lokalen för uppträdanden eller filmvisningar. I våra lokaler har det anordnats billanseringar, inomhusfyrverkerier har avfyrats och akrobater har haft svindlande uppvisningar i trapetser hängande från taket - utmana oss!

Kontakta oss

Skicka förfrågan

Våra festlokaler

Gyllene Salen

Gyllene Salen

Med sina imponerande 6 meter i takhöjd och höga teknikstandard passar lokalen utmärkt för event, fester och middag för den som önskar en modern lokal med det lilla extra. Väggarna är utsmyckade med dekorativa mässingsdetaljer som ger lokalen sitt gyllene sken. I lokalen sitter ni upp till 240 gäster vid runda bord eller 380 personer vid långbord.

Stadshuset

Stadshuset

I lokalen Stadshuset dukar vi upp till middag upp till 18 personer med fantastisk utsikt över Saltsjön, Djurgården och Gamla stan. Lokalen passar utmärkt för den lite mindre och intima bröllopsmiddagen eller kanske födelsedagmiddagen.

Allt för ert event

Mat & dryck

Mat & dryck

Maten tillagas på plats i vår högklassiga restaurang som skräddarsyr en meny utifrån era preferenser vare sig det är en trerätters bordsserverad middag eller en mingligare buffé och plockmat. Vi inspireras av det nordiska köket, med fokus på kvalitet, närodlat och hållbart.

Lokaler för mindre sällskap

Lokaler för mindre sällskap

För det lite mindre sällskapet kan vi erbjuda flera rum och salar. Ljusa och trivsamma lokaler, många med fantastisk sjöutsikt i tre olika väderstreck. Även här kan du bestämma möblemanget helt utifrån dina önskemål. Stora ovala bord som inbjuder till livliga samtal - perfekt för kick-off eller mindre timida dukningar för ett dop eller en minnesstund.

Tillval

Tillval

Vi erbjuder allt från scen för uppträdanden till underhållning. Dessutom har vi all nödvändig teknisk utrustning på plats som projektorer, headset och handmikrofoner.