Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Fest & event på Elite Hotel Marina Tower

  • Festdukning med blomdekorationer
  • Nattbild över fasaden på Elite Hotel Marina Tower
Fest & event på Elite Hotel Marina Tower

Spännande event och vackra fester


Låt oss anordna ert nästa jubileumsfirande, födelsedag eller företagsfest. Vi erbjuder en smidig helhetslösning i en vacker miljö, där den tegelprydda gamla kvarnbyggnaden möter den toppmoderna hotellinsidan.

Elite Hotel Marina Tower har möjlighet att arrangera sammankomster av alla slag, stort som smått, pampigt eller lågmält. Hotellet erbjuder ett helt plan med 13 rum och väl tilltagna ytor för mingel eller utställning. På entréplan finns även en vacker kongressal för upp till 400 personer. Flera av våra lokaler har fantastisk utsikt över vattnet.

Vi möblerar vald lokal utefter era visioner - välj mellan klassiska middagssittningar eller mingla runt bland ståbord. Vi ljussätter lokalerna för en stämningsfull inramning till ert event och det finns även möjlighet att planera lokalen för uppträdanden eller filmvisningar. I våra lokaler har det anordnats billanseringar, inomhusfyrverkerier har avfyrats och akrobater har haft svindlande uppvisningar i trapetser hängande från taket - utmana oss!

För det lite mindre sällskapet kan vi erbjuda flera rum och salar. Ljusa och trivsamma lokaler, många med fantastisk sjöutsikt i tre olika väderstreck. Även här kan du bestämma möblemanget helt utifrån dina önskemål. Stora ovala bord som inbjuder till livliga samtal - perfekt för kick-off eller mindre timida dukningar för ett dop eller en minnesstund.

Maten tillagas på plats i vår högklassiga restaurang som skräddarsyr en meny utifrån era preferenser vare sig det är en 3-rätters bordsserverad middag eller en mingligare buffé och plockmat. Vi inspireras av det nordiska köket, med fokus på kvalitet, närodlat och hållbart.

Våra festlokaler


Gyllene Salen

Med sina imponerande 6 meter i takhöjd och höga teknikstandard passar lokalen utmärkt för event, fester och middag för den som önskar en modern lokal med det lilla extra. Väggarna är utsmyckade med dekorativa mässingsdetaljer som ger lokalen sitt gyllene sken. I lokalen sitter ni upp till 240 gäster vid runda bord eller 380 personer vid långbord.

Stadshuset

I lokalen Stadshuset dukar vi upp till middag upp till 18 personer med fantastisk utsikt över Saltsjön, Djurgården och Gamla stan. Lokalen passar utmärkt för den lite mindre och intima bröllopsmiddagen eller kanske födelsedagmiddagen.

Se alla våra vackra lokaler här!

Tillval:

  • Scen för uppträdanden och underhållning
  • Projektorer
  • Headset
  • Handmikrofoner

Villkor:


_