Hotell centrala Stockholm

Är du på jakt efter ett hotell i centrala Stockholm? Bo på ett av Elite Hotels sju hotell i centrala Stockholm med närhet till allt huvudstaden har att erbjuda. Shoppa på Drottninggatan, promenera längs vackra Djurgården eller ta en öl på Söder. I Stockholm finns något för alla och du bor bäst hos Elite Hotels!

Bo på Elite Hotels

Oavsett vilket Elite-Hotell du väljer att bo på kan du alltid vara säker på att du bor på ett hotell med hög standard. Våra rum är mysigt inredda och bjuder in till en god natts sömn i sköna sängar. När du vaknar står den stora frukostbuffén uppdukad och du kan börja dagen på bästa sätt.

Varmt välkommen att boka din nästa vistelse hos oss redan idag!

Boka ett hotell i centrala Stockholm

Elite Hotels har sju underbara hotell i centrala Stockholm som är det perfekta utgångsläget när du är på besök i staden. Några av våra mest centrala hotell som har nära till allt och goda kommunikationer direkt utanför dörren är följande:

  • Elite Hotel Adlon. Beläget på Vasagatan tar det inte mer än någon minut att nå Stockholms Centralstation. Ett familjevänligt hotell i en klassisk byggnad där du enkelt når allt i Stockholm.
  • Elite Eden Park Hotel. Mitt i hjärtat av centrala Stockholm intill Humlegården och Stureplan hittar du detta hotell med förstklassig service. Besök Restaurang Miss Voon eller gastropuben GOMA för god mat.
  • Elite Palace Hotel. I Vasastan som är en central och mysig stadsdel ligger detta fantastiska hotell. Här kan du uppleva staden på dagen och sedan ta ett avslappnande besök i Vana spa som ligger i hotellet.
  • Elite Hotel Stockholm Plaza. Ett klassiskt hotell i centrala Stockholm på Birger Jarlsgatan. Här har du lyxig shopping runt hörnet och flera underbara restauranger längs samma gata.
Läs mer