Julbord i Stockholm på Elite Hotels

Varmt välkommen till oss på Elite Hotels för julbord i Stockholm! Årets mysigaste högtid ska firas med mängder av god mat tillsammans med de du tycker om. På Elite Hotel Marina Tower dukar vi fram julens bästa smaker och välkomnar dig och ditt sällskap för en magisk kväll. Vi erbjuder även övernattning till förmånligt pris i våra trivsamma hotellrum.

Njut av julens smaker på Elite Hotel Marina Tower

Julbord i Stockholm hör julen till oavsett om du är från stan eller reser från andra platser i Sverige. På Elite Hotel Marina Tower serverar vi det bästa julen har att erbjuda. Sill, Janssons Frestelse och Köttbullar är bara några av julens klassiska rätter som du kommer att få avnjuta under sju serveringar i vår fina restaurang. Beläget precis vid vattnet i Saltsjöqvarn är detta ett julbord i vacker miljö med en av Stockholms bästa utsikter. Här finns definitivt något för alla smaker så boka julbord i Stockholm redan idag!

Elite Hotel Marina Tower, Stockholm

Ett unikt hotell i klassiska Saltsjöqvarn

Elite Hotel Marina Tower är beläget i en historisk kvarnbyggnad vid vattnet, bara några minuter från centrum. Hotellet erbjuder smakfullt inredda hotellrum, restaurang med uteservering och Sturebadet Marina Tower spa.

  • 4-stjärnigt hotell
  • 186 rökfria rum
  • Unik miljö vid vattnet
  • Sturebadet Marina Tower Spa
  • SQ Bar & Restaurang
  • Tv-studio
  • Parkeringsgarage
  • Miljömärkt

Julbord med övernattning i Stockholm

Efter en helkväll med mycket dryck och mat kan man lätt tappa energin så varför inte boka julbord med övernattning i Stockholm?  Vi erbjuder övernattning på vårt hotell till förmånliga priser i samband med julbord. Du bor bekvämt och trivsamt i ett av våra mysiga hotellrum och kommer sova gott i den mjuka och sköna sängen. Du kan dessutom välja din egen kudde från vår exklusiva kuddmeny. När du vaknar är du välkommen tillbaka till vår restaurang för en stor frukostbuffé med både varma och kalla rätter. Den perfekta starten på dagen! Vill du träna bort all julmat kan du ta ett besök i vårt gym eller slappna av och ta en avkopplande dag på Sturebadet Marina Tower.

Fira julen tillsammans med dina nära och kära hos oss på Elite Hotels!

Läs mer