Spa Solna

Vill du besöka ett spa i Solna? Elite Palace Hotel i Vasastan ligger precis i närheten av Solna och erbjuder ett av Stockholms modernaste spa. Vackra Vana Spa är arkitektritat av Per Öberg och här finner du en lugn och harmonisk miljö med bland annat pool, bastu, jacuzzi och aromarum. Vill du övernatta har vi trivsamt inredda hotellrum med sköna sängar för en god natts sömn. Välkommen till vårt Spa i Stockholm!

Spa vid Solna på Elite Palace Hotel

Ta med din bästa vän, käresta eller någon annan du tycker om på ett spa vid Solna. Vana Spa är ett mysigt spa vid Solna som ligger i vackra Elite Palace Hotel. Spat har en lugn och harmonisk miljö som är ideal för avkoppling. Här finns allt du behöver såsom en stor pool för att simma några längder, ång- och torrbastu för en värmande stund och ett 300 kvm stort gym om du vill hålla hälsan även på semestern.

Varför inte lyxa till det och boka en underbar spabehandling? På Vana Spa har vi ett stort utbud av behandlingar såsom massage, ansiktsbehandling, manikyr eller pedikyr. Vi använder endast produkter från världsberömda Kerstin Florian som håller högsta klass. 

Elite Palace Hotel, Stockholm

En personlig mötesplats i pittoreska Vasastan vid Norrtull

Elite Palace Hotel är ett modernt hotell beläget i centrala Vasastan. Här bor du i en fridfull miljö med närhet till tunnelbana, bussar och flygbussen som stannar precis utanför. I hotellet finns gastropuben The Bishops Arms samt Bar & Bistro 115 och Vana spa med bastubad, gym och välgörande behandlingar. 

  • 4-stjärnigt hotell
  • 284 rökfria rum
  • Flygbussar utanför hotellet
  • The Bishops Arms
  • Vana Spa & gym
  • Nära Odenplan station
  • Parkeringsgarage
  • Miljömärkt

Boka hotell och spa precis vid Solna

Elite Palace Hotel är ett lyxigt hotell och spa precis vid Solna. Efter en heldag på Vana Spa är du välkommen tillbaka till ett av våra mysiga hotellrum med sköna sängar för att få en god natts sömn. Glöm inte att du kan välja din egen kudde från vår exklusiva kuddmeny. När du vaknar har vi dukat upp en god frukostbuffé med allt du behöver för att starta dagen på rätt sätt och du är redo för att upptäcka allt fantastiskt Stockholm har att erbjuda!

Läs mer

Boka hotell och spa vid Solna här på Elite Hotels!