Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Bröllop i Sundsvall

 • Fruktfat med choklad
 • Anrik och vacker trappa på Elite Hotel Knaust
 • Stolar och bord med vita dukar i Spegelsalen
 • Elite Hotel Knaust fasad i Sundsvall
 • Sittgrupp i sviten på Elite Hotel Knaust
 • Taket på Elite Hotel Knaust
Bröllop i Sundsvall

Bröllop hos oss


Vi på Elite Hotel Knaust i Sundsvall har många års erfarenhet av att ta emot bröllopspar, både till bröllopsmiddag och fest som för bröllopsnatt. Vårt hotell är beläget i en av Sundsvalls mest kända byggnader i den vackra stenstaden. Hos oss gör ni entré i vårt vackra trapphus och i den anrika Spegelsalen kan vi duka upp och servera middag för upp till 100 gäster.

En dag att minnas
Vi vet att varje bröllop är unikt och vi gör allt vi kan för att just er dag ska bli precis så speciell som den ska vara. Därför bjuder vi alltid in till ett personligt möte där vi lyssnar på era önskemål och förväntningar, utifrån det kan vi sedan komma med förslag som passar just er.

Unika miljöer
Hos oss finner ni en vacker, klassisk och anrik miljö att tillbringa och fira er stora dag. Den klassiska trappan i entrén som är byggd i äkta Carraramarmor och tysk renässansstil är känd utanför landets gränser och mycket populär för förevigandet av själva bröllopsdagen. I den vackra Spegelsalen serverar vi er bröllopsmiddag och där är vi öppen för era önskemål vad gäller möblering och dukning.

Det lilla extra
På Elite Hotel Knaust strävar vi alltid efter att ge våra gäster det där lilla extra. Vi är lyhörda när det gäller era önskemål och vi gör allt vi kan för att möta era förväntningar.

Samarbetspartners
Vi ger er gärna tips på en rad andra duktiga företag som tillhandahåller de tjänster vi inte erbjuder på plats.

Bröllopsnatt och övernattning för gäster
Efter dagen kommer då kvällen och slutligen natten. Den föreslår vi förstås att ni tillbringar i en av våra klassiska och unika sviter. Vi kan också lämna ett särskilt erbjudande till era gäster som kommer långväga ifrån och är i behov av logi den här natten. Första dagen som ett gift par kan ni sedan börja med vår generösa och prisade hotellfrukost.

Paketerbjudanden


I paketet ingår:

 • Bröllopsmiddag och fest i vår Spegelsal
 • Välkomstdrink med Prosecco och jordgubbar, 1 glas med påfyllning
 • 3-rätters middag inkl. 2 glas vin anpassade till föreslagen för- och varmrätt

Möblering och dukning
Möblering och dukning samt enklare blomdekorering ordnas av vår personal i samråd med er och era önskemål. Musik med sådan volym som krävs för dans får spelas fram till kl. 01.00, därefter på låg volym med hänsyn till våra boende gäster. Servering av alkohol slutar kl. 02.00, lokalen ska vara utrymd senast kl. 02.30. Under kvällen finns vår lobbybar, i direkt anslutning till Spegelsalen, till ert förfogande. Normalt bemannad till kl. 24.00 men längre vid önskemål och behov.

Logipaket
Hotellet har en bred variation av vackra rum och sviter. I vårt logipaket Bröllop ingår en frukt- och choklad VIP på rummet, en helflaska Champagne, blomma, morgonrock och tofflor att låna under vistelsen, frukost på rummet, morgontidning med frukostbrickan och förlängd utcheckning enligt överenskommelse.

 • Deluxerum: från 2090 kr/natt
 • Juniorsvit: från 2990 kr/natt
 • Hörnsvit: från 3290 kr/natt
 • Carolinasviten: från 3990 kr/natt

Mer information och bokning
Varmt välkommen att ta kontakt med oss så bokar vi gärna tid för ett möte och visning av det som känns aktuellt för er. Ring 060-608 00 00 eller info.knaust@elite.se 


_