Bröllopslokal i Sundsvall

Vi på Elite Hotel Knaust i Sundsvall har många års erfarenhet av att ta emot bröllopspar, både till bröllopsmiddag och fest som för bröllopsnatt. Vårt hotell är beläget i en av Sundsvalls mest kända byggnader i den vackra stenstaden. Hos oss gör ni entré i vårt vackra trapphus och i den anrika Spegelsalen kan vi duka upp och servera middag för upp till 100 gäster.

BRÖLLOPSLOKALER I SUNDSVALL PÅ ELITE HOTEL KNAUST

Boka er bröllopslokal i Sundsvall här hos oss på Elite Hotel Knaust! I vårt anrika hotell ligger den vackra Spegelsalen som är utmärkt för ett elegant bröllop. Vi vill göra er dag till en dag att minnas och finns med er hela vägen från planering till utcheckning. Vi skräddarsyr lokal, middag och fest efter era behov och önskemål och gör alltid det lilla extra för både er och era bröllopsgäster. Fira er kärlek hos oss tillsammans med familj och vänner.

Elite Hotel Knaust ligger centralt i en vacker byggnad från 1891 med en imponerande atmosfär. Den vackra trappan i entrén är gjord av äkta Cararramarmor och är en perfekt plats för att föreviga bröllopsdagen. Spegelsalen är en underbar bröllopslokal i Sundsvall som är som gjord för en bröllopsmiddag. Här kan vi servera upp till 100 gäster. Vi fixar möblering och dukning efter era önskemål och vår mysiga lobbybar som ligger precis vid Spegelsalen är den perfekta platsen för mingel och fördrink. För att dagen ska bli precis så som ni önskar börjar vi med ett personligt möte där vi går igenom era tankar och hur vi kan realisera dessa. Tillsammans tar vi fram en magisk meny med smaker som imponerar och planerar allt från hur middagen ska gå till som nattens bröllopsfest.

Unika bröllop i Sundsvall

Unika miljöer

Unika miljöer

Hos oss finner ni en vacker, klassisk och anrik miljö att tillbringa och fira er stora dag. Den klassiska trappan i entrén som är byggd i äkta Carraramarmor och tysk renässansstil är känd utanför landets gränser och mycket populär för förevigandet av själva bröllopsdagen. I den vackra Spegelsalen serverar vi er bröllopsmiddag och där är vi öppen för era önskemål vad gäller möblering och dukning.

En dag att minnas

En dag att minnas

Vi vet att varje bröllop är unikt och vi gör allt vi kan för att just er dag ska bli precis så speciell som den ska vara. Därför bjuder vi alltid in till ett personligt möte där vi lyssnar på era önskemål och förväntningar, utifrån det kan vi sedan komma med förslag som passar just er.

Det lilla extra

Det lilla extra

På Elite Hotel Knaust strävar vi alltid efter att ge våra gäster det där lilla extra. Vi är lyhörda när det gäller era önskemål och vi gör allt vi kan för att möta era förväntningar.

Kontakta oss

Skicka förfrågan

Komplett bröllopspaket för ett lyckat bröllop

Vårt bröllopspaket

Vårt bröllopspaket

Pris på förfrågan

I paketet ingår

  • Bröllopsmiddag och fest i vår Spegelsal
  • Välkomstdrink med Prosecco och jordgubbar, 1 glas med påfyllning
  • 3-rätters middag inkl. 2 glas vin anpassade till föreslagen för- och varmrätt
  • Möblering och dukning samt enklare blomdekorering ordnas av vår personal i samråd med er och era önskemål.
  • Musik med sådan volym som krävs för dans får spelas fram till kl. 01.00, därefter på låg volym med hänsyn till våra övriga gäster.
  • Servering av alkohol slutar kl. 02.00, lokalen ska vara utrymd senast kl. 02.30.
  • Under kvällen finns vår lobbybar, i direkt anslutning till Spegelsalen, till ert förfogande. Normalt bemannad till kl. 24.00 men längre vid önskemål och behov.

Bröllopsnatt och övernattning för gäster

Vackra rum i Sundsvall

Vackra rum i Sundsvall

Efter dagen kommer då kvällen och slutligen natten. Den föreslår vi förstås att ni tillbringar i en av våra klassiska och unika sviter. Vi kan också lämna ett särskilt erbjudande till era gäster som kommer långväga ifrån och är i behov av logi den här natten. Första dagen som ett gift par kan ni sedan börja med vår generösa och prisade hotellfrukost.

Bröllopsnatt

Bröllopsnatt

Hotellet har en bred variation av vackra rum och sviter. I vårt logipaket Bröllop ingår en frukt- och choklad VIP på rummet, en helflaska Champagne, blomma, morgonrock och tofflor att låna under vistelsen, frukost på rummet, morgontidning med frukostbrickan och förlängd utcheckning enligt överenskommelse.