Tillfälligt problem med bokning, inlogg och bekräftelser – vänligen försök igen om en stund. Tack för din förståelse!

Fest & event i Sundsvall

Fina lokaler för fest & event i Sundsvall

Låt dig hänföras av Elite Hotel Knausts klassiska miljöer. Hotellet är byggt i tysk renässansstil och är vida känt för sin imponerande trappa i vacker Carraramarmor. Här har människor samlats ända sedan byggnaden stod klar år 1891 och än idag präglas hotellet av vackra originaldetaljer med historier från en svunnen tid. Fira en oförglömlig kväll i den magnifika Spegelsalen med en middagsbjudning eller fest. På Elite Hotel Knaust finns alla möjligheter till ett lyckat arrangemang av hög klass och med bästa service. 

Lyckade fester & event

Allt för ert event

Allt för ert event

I vår vackra Spegelsal arrangeras varje år många fantastiska bröllopsmiddagar, jubileum, födelsedagsfester och representativa företagsevent. Hos oss kan du visa upp Sundsvall från sin bästa sida och bjuda dina gäster på en del av stadens historia.

Vi erbjuder fullservice-arrangemang med middag, musik och underhållning. Känns dig trygg tillsammans med vår erfarna personal som gärna hjälper till hela vägen från planering till genomförande. På hotellet finns en lobbybar, The Bishops Arms och Knaust Bar & Matsal med erfarna kockar som kan skräddarsy menyer efter era önskemål.

Ljud- och ljusutrustning Menyer från Knaust Bar & Matsal Blomsterarrangemang och övriga dekorationer

Kontakta oss

Skicka förfrågan

Festlokaler i Sundsvall

Spegelsalen

Spegelsalen

Välkommen att boka Spegelsalen till ert nästa event. I denna välbevarade lokal från sekelskiftet ryms upp till 90–120 sittande matgäster och lokalen kan med fördel delas upp för middag och dans. Vi skräddarsyr möbleringen efter era önskemål och lånar gärna ut vårt befintliga ljudsystem som enkelt går att koppla ihop med Ipad eller mobiltelefon. Vi välkomnar även upplägg med bokad DJ eller trubadur. Spegelsalen passar utmärkt för alla typ av fester, middagar, representation och företagsevent.

Loungen

Loungen

I denna ombyggda matsal finns gott om yta för mindre event. Loungen rymmer upp till 50 personer och passar bra för mingelevents eller för stående serveringar med buffé. Kontakta oss så berättar vi gärna mer om möjligheterna med denna trevliga lokal!