Våra aktuella erbjudanden

Detta erbjudande är inte längre tillgängligt.

Här kan du se några av våra aktuella erbjudanden. 

Elite Hotel Knaust, Sundsvall

Julbord i Sundsvall

Upplev årets julbord på Elite Hotel Knaust Sundsvall. Njut av ett traditionellt julbord med en modern twist i stämningsfull miljö. 

  • Julbord
  • Glögg & pepparkaka
  • Anrik miljö
  • Något för alla
Från 565 SEK/person

Om erbjudandet

Upplev årets julbord på Elite Hotel Knaust Sundsvall. Njut av ett traditionellt julbord med en modern twist i stämningsfull miljö. 

Vi erbjuder både lunchjulbord samt kvällsjulbord. Oavsett vad du föredrar finns gott om klassiska julrätter att välja på. Njut av kalla och varma rätter och en mix av traditionell julmat och nya smaker. 

Varmt välkommen till en julig smakupplevelse serverad i vackra Spegelsalen!

Julbordslunch
Serveras 8, 9, 15 och 16 december (torsdag och fredag)
345 kr/person

Kvällsjulbord
Serveras måndag-lördag, 26 november-21 december. Kvällen startar med glöggmingel från kl. 17.30 och julbordet serveras från kl. 18.00. 

Måndag-tisdag: 565 kr/person
Onsdag-lördag: 625 kr/person
Barn 0-6 år gratis, 7-12 år 149 kr

I priset ingår julbord samt glögg med mandel, russin och pepparkaka vid ankomst.

 

Fakta & Detaljer

Villkor

  • Priset inkluderar moms
  • Glögg och pepparkakor ingår i priset

Välkommen med din förfrågan på 060-608 00 00 eller julbord.sundsvall@elite.se.

Njut av julbord i Sundsvall på Elite Hotel Knaust

I en av Sundsvalls mest kända byggnader, med anor från slutet av 1800-talet hittar ni Elite Hotel Knaust, mitt i centrala staden. 

Läs mer

I den mysiga restaurangen kan ni möta julen i den absolut bästa miljön, med alla smaker och dofter som hör högtiden till. Få upplevelser är så gemytliga och trevliga som julbord i Sundsvall med vänner och familj och hos oss på Elite Hotel Knaust tar vår serviceinriktade personal god hand om er alla. Att välkomna julen tillsammans är en perfekt start på den allra mysigaste högtiden. Tillsammans skapar vi nya minnen, samtidigt som ni får känna värmen och glädjen som en riktigt klassisk jul innebär.

Julbord i Sundsvall med övernattning

Boka julbord i Sundsvall med övernattning på Elite Hotel Knaust. Även perfekta kvällar måste någon gång ta slut, så varför inte göra tiden så lång som möjligt? Hos oss blir kvällen ännu längre och mer minnesvärd. Du sover gott i bekväma sängar och vaknar upp till en framdukad frukostbuffé med både varma och kalla rätter. På Elite Hotel Knaust får ni en underbar start på dagen!

Varmt välkommen att boka årets julbord i Sundsvall hos oss på Elite Hotel Knaust och gör julen till en högtid du inte kommer att glömma!