Träningshotell

Vill du träna i moderna och fräscha gym samt äta gott och nyttig under din semester? Elite Hotels har flera träningshotell runt om i Sverige med gym i världsklass, härliga spa och relaxavdelningar och restauranger som lagar god och hälsosam mat. Låt vår serviceinriktade personal få ta hand om dig och ditt sällskap och ni kan fokusera på att njuta av en semester i hälsans tecken!

Ta hand om hälsan på våra hotell

Allt fler människor motionerar mera och har blivit mer intresserade av hälsosam mat. Därför erbjuder Elite Hotels tillgång till gym på de flesta av våra hotell, och restauranger med hälsosamma alternativ på menyn. På våra träningshotell kan du få upplevelser där träning och mat blandas i spännande och roliga kombinationer.

Styrketräning och relaxanläggning

Avslappning i en harmonisk relax- eller spa anläggning är lika viktigt som det tuffa träningspasset i gymmet. Detta ger också det mentala lugn och den återhämtning som är en viktig del av din träning. Vi har underbara miljöer i flera av våra träningshotell som lämpar sig både för den individuellt tränande personen och för grupper. Varför inte planera en hel träningsvecka på ett riktigt bra träningshotell? Det bästa med Elite Hotels är att vi kan erbjuda flera sorters träningsmöjligheter, i egen gymanläggning eller hos närliggande partners.

Hälsosam mat i våra restauranger

När du spenderar din semester på ett av våra träningshotell är det naturligtvis viktigt att du ska kunna äta god och hälsosam mat som gör gott för kroppen. I våra hotell hittar du restauranger med flera sunda alternativ på menyn. På morgonen kan du dessutom njuta av vår stora frukostbuffé som är en perfekt start på dagen innan träningen. 

Välkommen till ett av våra träningshotell

Träning, rätt kost, underbar relax-och spa upplevelse - vi ger dig den helhetsupplevelse där du kan inspireras till att nå dina personliga tränings- och hälsomål.

Välkommen till oss på Elite Hotels!

Läs mer