Bröllop i Umeå

Hos oss förgyller du en av de största dagarna i ditt liv. Inget bröllop är det andra likt. Vi vill hjälpa er att skapa det mest unika ögonblicket. Vi finns till hands för att hjälpa er att skräddarsy er bröllopskoordinering. Från det lilla till det större sällskapet på 150 personer bistår vi er med härliga lösningar. Allt från att arrangera brudbukett, transport, middag till fotografering. Vår köksmästare komponerar menyer med säsongsbetoning. När gästerna anländer tilldelas rum och varför inte starta dagen med en brunch i vår trädgård? När afton börjar att närma sig sen kväll avrundas den med en vickning.

Bröllopserbjudande

Boka ett exklusivt bröllopspaket

Boka ett exklusivt bröllopspaket

Från 3495 kr/natt

  • Boende i svit för brudparet
  • Badrock och tofflor
  • Champagne
  • Egenbakade tryfflar
  • Badprodukter från Care of Gerd
  • Frukost på rummet
  • Blomsterarrangemang
  • Sen utcheckning fram till kl. 18.00

Kontakta oss

Skicka förfrågan

Unika miljöer

Elite Hotel Mimer

Elite Hotel Mimer

Denna vackra kulturskatt som har räddats och renovertas för att kunna fortsätta sin resa, har nu blivit ett spännande 4-stjärnigt kvalitetshotell i sann Elite-anda. Mimerskolan stod färdigt i börja av 1900-talet helt byggt i sten och tegel, ett robust material för att kunna bygga starkare och bättre än det tidigare läroverket som förstördes i den stora stadsbranden i Umeå 1888.

Mimersalen

Mimersalen

Pampig sal från tidigt 1900-tal med vackra utsmyckade takbjälkar, högt i tak och stora fina fönster. Salen användes först som samlingssal för Mimerskolans alla elever. Mimersalen passar perfekt för bröllopssällskap, dans och middagsdukning.

Vår restaurang

Artonnittiosju

Artonnittiosju

Vår mysiga restaurang Artonnittiosju är något utöver det vanliga, insprängd i byggnadens vackra arkitektur flyter den morderna restaurangen perfekt ihop med den gamla skolbyggnadens ramar. Restaurangen är både stor och ombonad på samma gång med vackert ljus från flera håll i rummet. Här kan ni samlas med släkt och vänner för att fira er stora dag.