Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Fest och event på Elite Hotel Mimer

Fest och event på Elite Hotel Mimer

Lyckade fester & event


På Elite Hotel Mimer är ingen dröm om fest för liten eller för stor. Hos oss finns lika många lösningar som det finns evenemang och vi kan ordna allt ifrån specialdansgolv för bröllopsdansen till scenteknik för firmafesten.

Vår vackra Mimersal har anor från sent 1800-tal och här arrangeras allt från middagssittningar, födelsedagar och företagsfester till bröllop och mingel i olika storlekar.

Bland vår personal finns experter inom flera områden som gärna delar med sig av sina kunskaper inom bland annat mat och dryck, evenemangsplanering och genomförande. Hör gärna av dig med dina önskemål så skräddarsyr vi en lösning som passar er.

Vår restaurang Artonnittiosju under ledning av köksmästare, Fredrik Gidlund, skapar matupplevelser för alla festtillfällen med högkvalitativa råvaror i fokus. För mindre sällskap finns restaurangens trädgård tillgänglig för trevliga mingel och middagsbjudningar.

Våra festlokaler


Mimersalen
I Mimersalen finns alla möjligheter till ett lyckat event. Lokalen utgör hjärtat av Elite Hotel Mimer och har än idag kvar vackra detaljer från 1897 då fastigheten byggdes. Här är det högt i tak med stora ytor för sittningar, dansgolv och mingel.

Oavsett vilken typ av fest eller event ni vill arrangera ser vi till att allt ni behöver finns på plats och tillhandahåller utrustning som projektor, höj- och sänkbar scen, mikrofoner, ljud- och ljudutrustning. Självklart kan vi även ordna med blomsterarrangemang, dukningar och olika typ av scenteknik och effekter.

Mimersalen rymmer 160 personer vid långbord, 120 personer vid runda bord och ca 200 personer vid biosittning.

Tillval

  • Scenteknik
  • Specialdansgolv
  • Blomsterarrangemang
  • Skräddarsydda festmenyer som anpassas efter era önskemål      

Villkor
Skicka din bokningsförfrågan till info.mimer@elite.se 

Här kan ni läsa mer om våra olika lokaler

 


_