Bröllopslokal i Uppsala

Boka er bröllopslokal i Uppsala hos oss på Elite Hotel Academia! Att gifta sig är en fantastisk upplevelse som ska ta varas på och planeras ordentligt i förväg. Vad drömmer ni om? Vilken typ av bröllop ni än önskar, finns vi här från planering till genomförande för att uppfylla er dröm om er stora dag. Vi erbjuder kompletta lösningar för ert bröllop med middag, fest och boende för såväl bröllopspar som gäster. Njut av en kväll ni sätter prägeln på och vi genomför, allt för att låta er fokusera på varandra och era gäster på en av livets viktigaste dagar. 

 

Mat & dryck

Bröllopsmiddag på restaurang Nobel

Bröllopsmiddag på restaurang Nobel

Restaurang Nobel har lång erfarenhet av bröllop och hjälper gärna till med allt från planering till genomförande för att uppfylla er bröllopsdröm. Välj bland färdiga menyer eller sätt ihop en egen tillsammans med våra duktiga kockar.

Hos Restaurang Nobel finns ett brett utbud av mat, plockmingel och snittar som dukas upp på vackra linnedukar med blomsterarrangemang efter era önskemål. För er som väljer att spendera bröllopsnatten på Elite Hotel Academia finns färdiga bröllopspaket där både boende och mat ingår. 

Allt för ert bröllop

Bröllopslokal i Uppsala

Bröllopslokal i Uppsala

Bjud upp till 80 gäster mitt i hjärtat av Uppsala. Hos oss får ni personlig service, god mat och en oförglömlig fest. Vi erbjuder ljusa och fina bröllopslokaler i Uppsala med närhet till flera vackra vigselplatser.

Bröllopsmiddag

Bröllopsmiddag

Låt oss ta hand om er bröllopsmiddag. Våra duktiga kockar har lång erfarenhet av bröllop och kan erbjuda färdiga menyer, buffér och mingelmat. Tillsammans med er skärddarsyr vi en meny helt utifrån era önskemål och krav, allt för att er dag ska bli så minnesvärd som möjligt.

Kontakta oss

Skicka förfrågan

Erbjudande för bröllopsnatten

Bröllopsnatt med guldkant

Bröllopsnatt med guldkant

Från 3 595 kr/natt

Fira första natten som nygifta i Uppsalas högst belägna svit med en oslagbar utsikt över några av stadens vackra kulturminnesmärken. Vakna upp utvilade och njut av en härlig frukostbuffé.

I paktet ingår

 • En natt i vår Master svit på 9e våningen: 66 kvm stor, 3 rum och fantastisk utsikt över Uppsala.
 • 1 flaska Deutz champagne, skuren färsk frukt och hemgjorda praliner vid ankomst
 • Badrockar och tofflor på rummet
 • Lyxiga produkter i badrummet från Vana Spa.
 • Sen utcheckning fram till kl. 18.00 på söndagar
Bröllopsnatt med silverkant

Bröllopsnatt med silverkant

Från 2295 kr/natt

Fira första natten som nygifta i en av våra fina juniorsviter. Vakna utvilade och kom ner och njut av en härlig frukostbuffé.

I paketet ingår

 • En natt i en av våra fina högt belägna juniorsviter
 • 1 flaska Duetz champagne, skuren färsk frukt och hemgjorda praliner vid ankomst
 • Badrockar och tofflor på rummet
 • Lyxiga produkter i badrummet från Vana Spa
 • Sen utchekning fram till kl. 18.00 på söndagar

Brunch

Fira med en brunch

Fira med en brunch

Från 275 kr/person

Avsluta er bröllopshelg på bästa sätt med en lyxig brunch tillsammans med era gäster. Vi dukar upp färska bakverk från vårt eget bageri tillsammans med lokalproducerade alternativ som vår köksmästare med team har arbetat fram.

Priser

 • Brunch från 275 kr per person (ord. 299 kr)*
 • Brunch inkl. ett glas mousserande vin från 325kr kr per person (ord. 390 kr)*

*Priserna avser sällskap på minst 30 personer.