Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Bröllopslokal i Västerås

 • festsal med dukade bord
 • En rosa ros
 • Svit med säng, tv, bord och stolar
 • Bord dukat med vit duk, servetter och blommor
 • Festsal med festlig dukning
 • Festvåning med festlig dukning
 • Glas med dryck i
Bröllopslokal i Västerås

Bröllop på Elite Stadshotellet Västerås


Att gifta sig är en fantastisk upplevelse och en av livets viktigaste dagar. Ett bröllop på Elite Stadshotellet Västerås kan erbjuda något utöver det vanliga. Vad drömmer ni om? Ett intimt familjebröllop med middag i någon av våra mindre salar eller ett storslaget sagobröllop i Stora Salen på vår festvåning? Om vädret tillåter finns möjlighet att mingla på vår mysiga terrass med loungemöbler och utsikt mot vackra Domkyrkan. Hos oss kan man hålla sin vigsel, ha sin bröllopsmiddag eller en stor bröllopsfest med egen bar, dans och övrig underhållning.

Vilken typ av bröllop ni än önskar, finns vi här från planering till genomförande för att uppfylla er dröm om er stora dag.

Vi erbjuder olika lokaler för upp till 250 gäster, menyer från ett förstklassigt kök och har erfaren personal. Dessutom har vi våra fina rum och sviter som passar utmärkt för både bröllopsparet och tillresta gäster. 

Låt oss ta hand om er på er bröllopsdag - luta er tillbaka och njut tillsammans med era gäster på en av livets viktigaste dagar.

Bröllopsnatten på Elite Stadshotellet Västerås


Efter en oförglömlig dag och kväll kan Elite Stadshotellet erbjuda såväl bröllopsparet som bröllopsgäster ett mycket bra boende.

Som bröllopspar kan ni välja ett av våra fina rum med utsikt mot Domkyrkan eller kanske fira lite extra med att boka någon av våra vackra sviter. Önskar ni något extra på rummet som frukt, choklad och någon svalkande dryck hjälper vi till med det.

Var sover era bröllopsgäster?
För bröllopsgäster som behöver stanna över natten har Elite Stadshotellet rum i olika storlekar, från mindre enkelrum till familjerum.  
Se och läs mer om våra olika rumskategorier här! .

Välkommen med er förfrågan festvaning.vasteras@elite.se


Menyer med variation

Vi har olika framtagna menyer som passar såväl bröllop som andra tillställningar. Vi kan erbjuda 2- och 3-rätters á la carte menyer, bufféer med teman som medelhav, italiensk, grill och skandinavisk. Dessutom ordnar vi naturligtvis snittar, canapéer, fruktspett m.m. Helt enligt era önskemål. Dock vet vi att det är vanligt att ni som gäst gärna vill få med egna favoritsmaker.Därför skräddarsyr vi gärna en meny som passar just er fest! 

Välkommen med er bokningsförfrågan!
Mejl: festvaning.vasteras@elite.se eller tel: 021-102800


Vi har olika framtagna menyer som passar såväl bröllop som andra tillställningar. Vi kan erbjuda 2- och 3-rätters á la carte menyer, bufféer med teman som medelhav, italiensk, grill och skandinavisk, snittar, kanapéer, meze eller fruktspett. Helt enligt era önskemål.

Dock vet vi att det är vanligt att ni som gäst gärna vill få med egna favoritsmaker. Därför skräddarsyr vi gärna en meny som passar just er och er fest! Låt oss bara få veta vad ni har för önskemål. 

Välkommen med er offertförfrågan!
Mejl: festvaning.vasteras@elite.se eller tel: 021-102800

Bröllopspaket

Nedan presenteras paket och erbjudanden i samband med ditt bröllop.


Detta är bara ett av många förslag och alternativ. Vi hjälper gärna till med allt från bröllopstårtan, bordsdekorationer och blomsteruppsättningar, musikband och övriga arrangemang genom våra nära samarbetspartners.

Innan bröllopsmiddagen.

 • Ett glas husets mousserande vin med ombjud som välkomstdrink
 • Två olika sorters snittar/kanapéer 

3 rätters bröllopsmeny

Dryck till middagen: 

 • Husets goda viner (1glas till förrätt, 1glas med ombjud till varmrätt)
 • Alkoholfritt alternativ finns
 • Kaffe till desserten


Vickning 

korv med bröd och tillbehör

Övrigt:
Festdukning, PA-system, ledbars, scen samt mikrofon

Paketpris från: 950:-/person inklusive moms.
Lokalhyra tillkommer. 

_