Just nu har flera av våra gäster mottagit mail från en extern part gällande bokningar där kortuppgifter efterfrågas. Vi vill påminna om att aldrig lämna ut uppgifter av det här slaget via mail eller länk.

Bröllopslokal i Västerås

Varmt välkomna att boka er bröllopslokal i Västerås hos oss på Elite Stadshotellet. Att gifta sig är en fantastisk upplevelse och en av livets viktigaste dagar. Ett bröllop på Elite Stadshotellet Västerås kan erbjuda något utöver det vanliga. Vilken typ av bröllop ni än önskar, finns vi här från planering till genomförande för att uppfylla er dröm om er stora dag. Hos oss hyr ni inte endast en tom lokal utan vi hjälper er med en helhetslösning där våra kockar lagar utsökt mat, ni serveras av vår erfarna personal och om dukning och städning behöver ni inte bry er, ni ska vara gäster på er fest och bara kunna njuta!

Bröllopslokaler i Västerås

Våra lokaler

Våra lokaler

Vad drömmer ni om? Ett intimt familjebröllop med middag i någon av våra mindre salar eller ett storslaget sagobröllop i Stora Salen på vår festvåning? Om vädret tillåter finns möjlighet att mingla på vår mysiga terrass med loungemöbler och utsikt mot vackra Domkyrkan. Hos oss kan man hålla sin vigsel, ha sin bröllopsmiddag eller en stor bröllopsfest med egen bar, dans och övrig underhållning. Vi erbjuder flera vackra bröllopslokaler i Västerås för upp till 250 gäster.

Stora salen

Stora salen

Stora Salen är en pampig och vacker sal på 245 kvm med högt i tak och stora fönster som vetter mot torget. Här finns acess till en trevlig mingelyta och uteterrass om vädret tillåter. Bjud in upp till 160 personer till middag vid runda bord och upp till 250 personer vid långbord. 

Kontakta oss

Skicka förfrågan

Våra bröllopspaket

Bröllopspaket

Bröllopspaket

Från 1050 kr/person

I paketet ingår:

  • Välkomstdrink – ett glas husets mousserande vin med påfyllning
  • Två olika sorters snittar
  • Dukning med vita dukar, linneservetter samt bordsblomma
  • En trerätters bröllopsmeny
  • Ett glas husets vin till förrätt, ett glas vin med påfyllning till varmrätt och kaffe
  • Vickning: korv med bröd och tillbehör

Priset avser bokningar av sällskap på minst 20 personer. Lokalhyra tillkommer. Detta är bara ett av många förslag och alternativ. Vi hjälper gärna till med allt från bröllopstårtan, bordsdekorationer, underhållning och övriga arrangemang och utsmyckningar.

Hotellpaket

Hotellpaket

Rum för brudpar & gäster

Efter en oförglömlig dag och kväll kan Elite Stadshotellet erbjuda såväl brudparet som bröllopsgäster ett mycket bra boende. Välj mellan trevliga standardrum eller unna dig en natt i ett av våra rum med utsikt mot Domkyrkan. För brudparet finns vackra sviter perfekta för bröllopsnatten.

Önskar ni något extra på rummet som frukt, choklad och någon svalkande dryck hjälper vi självklart till med det. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information!

Mat & dryck

Bröllopsmeny

Bröllopsmeny

Låt oss hjälpa er att ta fram den perfekta bröllopsmenyn! Vi har lång erfarenhet av bröllop och kan erbjuda färdiga menyer, bufféer och härliga mingeltallrikar. Vi vet också att det är vanligt att ni som gäst gärna vill få med egna favoritsmaker, därför skräddarsyr vi gärna en meny som passar just er fest! Kombinera sedan med fördel vald meny med våra anpassade dryckespaket.

Tilläggstjänster

Fotograf

Fotograf

Föreviga er stora dag med en erfaren fotograf som dokumenterar allt från förberedelser till fest. Vi samarbetar med flera proffesionella fotografer.

Underhållning

Underhållning

Önskar ni en DJ eller annan underhållning? Vi hjälper er gärna att hitta underhållning inför er stora dag som passar er. 

Aktiviteter

Aktiviteter

Överraska era gäster med en rolig aktivitet dagen före ert bröllop. Vi kan erbjuda allt från trevliga ölprovningar på The Bishops Arms till relax och sportaktiviteter.