Just nu har flera av våra gäster mottagit mail från en extern part gällande bokningar där kortuppgifter efterfrågas. Vi vill påminna om att aldrig lämna ut uppgifter av det här slaget via mail eller länk.

Fest och event i Västerås

Pampiga fester och härliga middagar

Låt Elite Stadshotellet i Västerås planera, förbereda och husera jubileumsfesten, ett födelsedagsfirande eller kanske en stundande studentbal. Hotellet erbjuder dig en helhetslösning och skräddarsyr eventet helt utifrån dina visioner.

Fina lokaler i hjärtat av Västerås

Festlokaler på Elite Stadshotellet

Festlokaler på Elite Stadshotellet

Högklassiga Elite Stadshotellet är en av Sveriges vackraste byggnader i tidstypisk jugendstil beläget i hjärtat av Västerås. Insidan är moderniserad och utrustad med all nödvändig teknik men fortfarande starkt präglad av sina gamla anor som syns tydligt i de bevarade detaljerna. Hotellet ligger mitt i Västerås med bekvämt avstånd från både tågstation och lokaltransporter, perfekt om ni väntar lite mer långväga gäster!

Hotellet har en lokal för varje tillfälle. Vi erbjuder fyra salar med olika storlek, atmosfär och design. Flera av salarna har direkt tillgång till eleganta mingelytor samt en härlig terrass då vädret tillåter som förhöjer festen under sommarmånaderna. 

Vi erbjuder även tillval som PA-system och ljusramper, LED-belysning, mobil scen, bord och stolar för olika möbleringar samt färdiga festvåningsmenyer.

Kontakta oss

Skicka förfrågan

Skräddarsydda lösningar

Allt för ert event

Allt för ert event

Vår duktiga personal skräddarsyr alla evenemang med er och har möjlighet att hjälpa till med det mesta. Samarbetet formas utifrån ett planeringsmöte i god tid innan tillställningen då varje detalj gås igenom. Vi erbjuder en helhetslösning med bemannad bar, dukning/möblering, servering och städning. Vi är stolta över att kunna erbjuda fullservice på plats, det snabbar på processen och vi kan försäkra oss om att kvalitén alltid är på topp!

Våra festlokaler i Västerås

Stora Salen

Stora Salen

Elite Stadshotellets största lokal är Stora Salen som passar utmärkt för större konferensgrupper, mässor eller kanske en modevisning? Lokalen är kulturminnesmärkt och är i ljusa färger med stora fönster. På kvällen kan den göras om till en fantastisk middags- och balsal. Om valet faller på dukning med långbord ryms upp till 250 personer för middag och max 160 personer får plats om man istället önskar att sitta vid runda bord. I anslutning till Stora Salen finns vår terrass som med fördel kan användas till både en fikapaus eller ett mingel.

Skära Salongen

Skära Salongen

Som namnet avslöjar är den Skära Salongen - skär. Salongen delar samma pampiga takhöjd som Stora Salen då de ligger i anslutning till varandra men går i varma mörkrosa toner och har en vacker öppen spis. Skära Salongen passar utmärkt för den lite mindre middagen med plats för 80 personer vid långbord och 60 personer vid runda bord.

Biblioteket

Biblioteket

Biblioteket avger en mer rustik känsla och är den av våra festlokaler som har en egen entré från gatan. Passar utmärkt till företagsfesten eller födelsedagsfirandet med utymme för dansgolv och mindre uppträdanden men också middag. Välj mellan sittande middag eller buffé, Biblioteket har plats för upp till 80 personer i festsittning.

Klubbrummet

Klubbrummet

Liksom Biblioteket har Klubbrummet en mer rustik inredning och känsla med hög mysfaktor vilket passar perfekt för det mindre sällskapet för en mer intim sammankomst. Upp till 30 personer får plats i en festsittning.