Fest och event

Lyckade fester och event

Växjö Konserthus har sedan 2008 varit en del av Elite Hotels och arrangerat event i olika formateringar med allt från 2 till 800 personer. Vi kan storartade fester. Vår personal har lång erfarenhet och ett gott öga för logistik och service. Vi erbjuder fullservice i samband med större konferenser, mingelevent eller event i samband med föreställningar, mässor, utställningar och galamiddagar, var för sig eller i kombinationer.

Restaurang med mycket kompetent personal finns i egen regi och tar hand om mat och dryck under ditt event. Vi arbetar med partners som är specialister inom ljud, ljus, teknik, underhållning och även olika teamaktiviteter. Vi anstränger oss gärna lite extra för att förverkliga dina visioner och tror på att allt är möjligt.

Våra festlokaler i Växjö

Stora Foajén

Stora Foajén

Lokalen går att anpassa efter event eller särskilda önskemål då allt är mobilt och går enkelt att dekorera upp då befintliga färger är ljusa och neutrala. Det som gör Stora Foajén unik är dess storlek och logistiken. Växjö Konserthus foajé är hela 1100 kvm stor. Om inte dessa kvadratmeter räcker till finns ytterligare lokaler i anslutning (Övre Foajén, Ateljén och Skattkammaren). Vi och våra partners anpassar lokalen innehållsmässigt efter era önskemål. Möblering ingår utan extra kostnad. Det övriga debiteras.

Övre Foajén

Övre Foajén

Lokalen passar utmärkt för mingelevent med sina 250 kvm och stora ljusa fönster, antingen själv eller i anslutning till Stora Foajén. Övre Foajén finns på våning två och rymmer 200 personer för mingel och 90 personer vid bankett.

Ateljén

Ateljén

Tidigare Växjö Konsthall, är väl utrustad och passar bra för konferens. Lokalen är 164 kvm och rymmer 60 personer i middagssittning runt småbord. Anslutande till lokalen finns 4 grupprum samt en passage till lokalen Skattkammaren om eventet kräver större ytor.

Skattkammaren

Skattkammaren

Skattkammaren lämpar sig utmärkt för det mindre sällskapet med sina 86 kvm och möjlighet att rymma 24 personer i ö-sittning. Lokalen kopplas enkelt ihop med Stora Foajén och Ateljén.

Kontakta oss

Skicka förfrågan