Bröllop & fest

Elite Stadshotellet Växjö är den perfekta inramningen för ett bröllop. Klassiskt, vackert och pampigt med riktiga salar att skåla, dinera och dansa i.

Bröllopsfest i Växjö

Allt för er bröllopsfest

Allt för er bröllopsfest

Bröllopsdagen är en av livets mest minnesvärda dagar. Låt oss på Elite Stadshotellet ta hand om er och sätta guldkant på er dag.

Många är de par som dansat sin bröllopsvals under de gigantiska kristallkronorna i vår vackra och pampiga festsal. Med 150 år på nacken har salen genom årens lopp stått i centrum för många stora och minnesvärda fester. Här gör vi ditt bröllop till en fest som in i minsta detalj är genomtänkt och välplanerad. Vi har färdiga förslag och tips på lyckade arrangemang, allt från välkomstskålen till sista dansen.

Välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig att göra er bröllopsdag just så fantastisk och minnesvärd som den ska vara.

Kontakta oss

Skicka förfrågan

Njut av en härlig hotellnatt

Bröllopsnatt i Växjö

Bröllopsnatt i Växjö

Efter en oförglömlig dag kan Elite Stadshotellet erbjuda såväl bröllopsparet som bröllopsgäster ett trevligt boende. Till bröllopsparet rekomenderar vi någon av våra vackra junorsviter eller vår smakfullt inredda svit.

Boende för gäster

Boende för gäster

För bröllopsgäster som önskar stanna över natten så har Elite Stadshotellet rum i olika storlekar, från mindre enkelrum till familjerum. Oavsett vilken rumskatergori som önskas så bor gästerna bekvämt i moderna rum med personlig atmosfär.