s

Välkommen till Miss Voon

Till sommaren får Växjö en ny stjärnkrog när krögaren Jonas Svensson återigen väljer Elite Hotels of Sweden som partner inför öppningen av en av Sveriges mest omtyckta krogar – Miss Voon.

Genom att kombinera smaker från alla de asiatiska köken med en skandinavisk grund har Miss Voon kommit att bli en av de starkast lysande stjärnorna på Sveriges kroghimmel. Den första Miss Voon-restaurangen skapades av Jonas Svensson redan 2011 och ligger på Sturegatan i Elite Eden Park Hotels lokaler invid Stureplan i Stockholm. Sedan dess har samarbetet fortsatt där Miss Voon har kommit att bli en självklar del i Elite Hotels of Swedens restaurangutbud, nu senast på Elite Stadshotellet i Växjö där den nya krogsatsningen äger rum.

I Elite Stadshotellets tidigare restauranglokal Lagerlunden påbörjas nu arbetet med att sätta det nya krogkonceptet där öppningen väntas ske till sommaren. Inredningen, som också den förenar asiatiskt med skandinaviskt, är gjord av den renommerade inredningsarkitekten Thomas Sandell. 

”Med målsättningen om att skapa minnesvärda besök för våra gäster är vi givetvis glada över att inom kort kunna erbjuda Miss Voon i ännu ett av våra hotell. Vi tror definitivt att detta kommer att skapa en ny besöksanledning i staden där vi kan erbjuda Växjöborna och våra mer långväga gäster en helhetsupplevelse med fantastisk mat och boende under ett och samma tak,” berättar Helen Bäckstedt, Hotelldirektör, Elite Stadshotellet Växjö.

 

Boka bord

Öppettider

Hitta hit

Kungsgatan 6
351 04 Växjö