Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Senior bokning- och möteskoordinator med kundansvar till Conventum Örebro

Vi söker nu en erfaren, kreativ och passionerad boknings- och möteskoordinator som älskar att ge personlig service och skapa möten som berör.

Om rollen

Som bokning- och möteskoordinator på Conventum har du ansvar för att aktivt driva in affärer genom att jobba med försäljning, rådgivning och förfrågningar – från offert till bekräftelse. Du är vårt ansikte och ambassadör utåt och säkerställer att våra gäster får ett exceptionellt bemötande och att vi levererar service utöver förväntan.

Inom ansvarsområdet Event & Möten så kan du arbeta med allt från införsäljning, projektledning, planering och drift av möten och event. Du säkerställer att bokningarna blir korrekta och är spindeln i nätet som ser till att gästen alltid får en upplevelse i världsklass.

Främsta ansvarsområden:

• Bokning och hantering av befintliga kunder och återkommande möten.

• Driva nykundsbearbetning inom konferens, möten och event.

• Tillhörande administration, tex offerter, avtal, uppföljning av möten m.m.

• Reception, bokning och drift

Tjänsten omfattar en stor variation av arbetsuppgifter därför är det viktigt att du kan hantera flera olika projekt parallellt utan att tappa fokus på målbild och detaljer.

Vem är du

Vi söker dig som har en hög social kompetens, älskar att leverera personlig service och har ett stort engagemang i allt du gör. Du drivs av att skapa professionella och skräddarsydda event som är unika efter varje enskild kunds behov. Du strävar hela tiden efter att förbättra och effektivisera, både kundens affär och våra tjänster. Du har förmåga att se den övergripande helheten, men missar inte heller en enda detalj. Du är bekväm med att jobba självständigt och har lätt för att kommunicera, bygga nya kontakter och skapa förtroende med både dina kollegor och kunder.

Det är ett krav att du har jobbat med projektledning inom event, kongresser eller möten, både digitala och fysiska. Du behöver också kunna tala och skriva flytande svenska och engelska.

Det är meriterande om du har erfarenhet av relationsbaserad försäljning med kundansvar och är van med att jobba i CRM- och bokningssystem.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig rolig arbetsplats där du blir en del av ett team som jobbar mot samma mål. Vi stöttar varandra där det behövs så det är viktigt att du är flexibel och tycker det är givande att hjälpa till med flera arbetsuppgifter.

Conventum ingår i koncernen Elite Hotels of Sweden och är en stabil och trygg arbetsplats.

  • Arbetstider: Varierande, mestadels vardagar och dagtid.
  • Omfattning: 100%
  • Start: Efter överenskommelse, snarast.
  • Lön: Efter överenskommelse.
  • För frågor om tjänsten kontakta: Diana Pettersson
  • Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser framemot att höra från dig!

  1. Är lyhörd
  2. Är säljinriktad
  3. Har god problemlösningsförmåga

Fakta om tjänsten

Stad Örebro
Hotell
Conventum
Publiceringsdatum 1 juni
Rekryterande chef Diana Pettersson (diana.pettersson@conventum.se)
Sök nu

Vi som jobbar på bokningen är oftast de som har den första kontakten med gästen, därför behöver vi vara experter på att kunna förmedla tillit och kunskap om Elite Hotels. Service för oss handlar om att med stor lyhördhet verkligen förstå gästens behov och önskemål och säkerställa att bokningen uppfyller dessa.