Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Boknings- & receptionsmedarbetare

Som anställd på bokningsavdelningen hanterar du både individuella bokningar via mail samt grupp-& mötesförfrågningar via både mail och telefon genom hela säljprocessen ifrån inkommande förfrågan, behovsanalys, offerthantering, uppföljning, konvertering fram till signerat kontrakt.

Utöver det tar du sedan emot våra hotellgäster på plats i receptionen genom ett varmt och personligt värdskap.

Receptionen är navet på hotellet och ansiktet utåt mot våra gäster. Det är här som både första och sista intrycket skapas. I arbetsuppgifterna ingår in- och utcheckning, merförsäljning, hantering av telefonväxel, bokningar, receptionsadministration samt allmän service till våra gäster.

Vi söker dig som har en väl utvecklad känsla för förstklassig service vilket är en förutsättning för att leverera gästupplevelser på hög nivå. Du är en naturlig lagspelare, ansvarstagande, engagerad och initiativrik. Du har lätt för att lära och du har förmågan att agera med gott omdöme även i lite mer krävande situationer. Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt goda språkkunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Starkt meriterande är om du har erfarenhet av något hotellbokningssystem, och till stor fördel Infor HMS & SCS.

Främsta ansvarsområden:

• Bokning och hantering av befintliga kunder och återkommande möten.

• Tillhörande administration, tex offerter, avtal, uppföljning av möten m.m.

• Reception, bokning och drift

Tjänsten omfattar en stor variation av arbetsuppgifter därför är det viktigt att du kan hantera flera olika projekt parallellt utan att tappa fokus på målbild och detaljer.

Praktikaliteter:

  • Arbetstider: Varierande morgon, dag, kväll och helg
  • Omfattning: 75-100 %
  • Start: Så snart som, men senast augusti.
  • Lön: Enligt avtal
  • För frågor om tjänsten kontakta: maria.eriksson@elite.se / sandra.andersson@elite.se / anna.bergvall@elite.se 
  • Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser framemot att höra från dig!

  1. Är lyhörd
  2. Är säljinriktad
  3. Har god problemlösningsförmåga

Fakta om tjänsten

Stad Helsingborg
Hotell
Elite Hotel Marina Plaza, Helsingborg
Publiceringsdatum 15 juni
Rekryterande chef Anna Bergvall (anna.bergvall@elite.se)
Sista ansökningsdag 31 augusti
Sök nu

Vi som jobbar på bokningen är oftast de som har den första kontakten med gästen, därför behöver vi vara experter på att kunna förmedla tillit och kunskap om Elite Hotels. Service för oss handlar om att med stor lyhördhet verkligen förstå gästens behov och önskemål och säkerställa att bokningen uppfyller dessa.

Vita fasaden av Elite Hotel Marina Plaza

Om Elite Hotel Marina Plaza, Helsingborg

Hotellet blev redan från starten uppskattat för sin inbjudande miljö, moderna konferenslokaler, personliga service och rymliga rum. Det fantastiska läget vid kajkanten och närheten till Helsingborg C bidrar till att hotellet är ett utmärkt val för affärsresenären, semesterfiraren och weekendresan. Här finns också parkering i anslutning till hotellet.