Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Bokningsagent - vikariat

Som anställd på bokningsavdelningen hanterar du både individuella bokningar via mail samt grupp-& mötesförfrågningar via både mail och telefon genom hela säljprocessen ifrån inkommande förfrågan, behovsanalys, offerthantering, uppföljning, konvertering fram till signerat kontrakt.

Vi erbjuder en spännande och fartfylld arbetsplats där vi arbetar tillsammans - med varandra och för våra gäster, vi arbetar med långsiktighet, vi är säljare som vill hjälpa våra kunder att nå sina mål och vi är här för att ge våra gäster en förstaklassig upplevelse - från första kontakt till avresa.

Du jobbar för att fylla våra hotellrum och konferenslokaler. Likväl våra restauranger.

Du har mycket kundkontakt, främst på e-mail och telefon men du kan även hålla i visningar av hotellet samt delta i vissa kundmöten.

Du ansvarar för att sätta ihop offert, boka in allt korrekt i vårt bokningssystem och avsluta försäljningen.

    Vi söker dig som har en väl utvecklad känsla för förstklassig service vilket är en förutsättning för att leverera upplevelser på hög nivå. Du är en naturlig lagspelare, ansvarstagande, engagerad och initiativrik. Du har lätt för att lära och du har förmågan att agera med gott omdöme även i lite mer krävande situationer. Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt goda språkkunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Starkt meriterande är om du har erfarenhet av något hotellbokningssystem, och till stor fördel Infor HMS & SCS.

    Tjänsten omfattar en stor variation av arbetsuppgifter därför är det viktigt att du kan hantera flera olika projekt parallellt utan att tappa fokus på målbild och detaljer.

    Praktikaliteter:

    • Arbetstider: i huvudsak måndag - fredag, men flexibilitet är att önska.
    • Omfattning: Vikariat 100 % i 1 år. Med möjlighet till förlängning.
    • Start: Så snart som, men senast augusti.
    • Lön: Enligt avtal
    • För frågor om tjänsten kontakta: maria.eriksson@elite.se / sandra.andersson@elite.se / anna.bergvall@elite.se
    • Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

    Vi ser framemot att höra från dig!

    1. Är lyhörd
    2. Är säljinriktad
    3. Har god problemlösningsförmåga

    Fakta om tjänsten

    Stad Helsingborg
    Hotell
    Elite Hotel Marina Plaza, Helsingborg
    Publiceringsdatum 15 juni
    Rekryterande chef Anna Bergvall (anna.bergvall@elite.se)
    Sista ansökningsdag 31 augusti
    Sök nu

    Vi som jobbar på bokningen är oftast de som har den första kontakten med gästen, därför behöver vi vara experter på att kunna förmedla tillit och kunskap om Elite Hotels. Service för oss handlar om att med stor lyhördhet verkligen förstå gästens behov och önskemål och säkerställa att bokningen uppfyller dessa.

    Vita fasaden av Elite Hotel Marina Plaza

    Om Elite Hotel Marina Plaza, Helsingborg

    Hotellet blev redan från starten uppskattat för sin inbjudande miljö, moderna konferenslokaler, personliga service och rymliga rum. Det fantastiska läget vid kajkanten och närheten till Helsingborg C bidrar till att hotellet är ett utmärkt val för affärsresenären, semesterfiraren och weekendresan. Här finns också parkering i anslutning till hotellet.