Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Bokningsagent - vikariat

Om tjänsten


Som anställd på bokningsavdelningen hanterar du både individuella bokningar via mail samt grupp-& mötesförfrågningar via både mail och telefon genom hela säljprocessen ifrån inkommande förfrågan, behovsanalys, offerthantering, uppföljning, konvertering fram till signerat kontrakt.

Vi erbjuder en spännande och fartfylld arbetsplats där vi arbetar tillsammans - med varandra och för våra gäster, vi arbetar med långsiktighet, vi är säljare som vill hjälpa våra kunder att nå sina mål och vi är här för att ge våra gäster en förstaklassig upplevelse - från första kontakt till avresa.

Du jobbar för att fylla våra hotellrum och konferenslokaler. Likväl våra restauranger.

Du har mycket kundkontakt, främst på e-mail och telefon men du kan även hålla i visningar av hotellet samt delta i vissa kundmöten.

Du ansvarar för att sätta ihop offert, boka in allt korrekt i vårt bokningssystem och avsluta försäljningen.

  Vi söker dig som har en väl utvecklad känsla för förstklassig service vilket är en förutsättning för att leverera upplevelser på hög nivå. Du är en naturlig lagspelare, ansvarstagande, engagerad och initiativrik. Du har lätt för att lära och du har förmågan att agera med gott omdöme även i lite mer krävande situationer. Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt goda språkkunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Starkt meriterande är om du har erfarenhet av något hotellbokningssystem, och till stor fördel Infor HMS & SCS.

  Tjänsten omfattar en stor variation av arbetsuppgifter därför är det viktigt att du kan hantera flera olika projekt parallellt utan att tappa fokus på målbild och detaljer.

  Praktikaliteter:

  • Arbetstider: i huvudsak måndag - fredag, men flexibilitet är att önska.
  • Omfattning: Vikariat 100 % i 1 år. Med möjlighet till förlängning.
  • Start: Så snart som, men senast augusti.
  • Lön: Enligt avtal
  • För frågor om tjänsten kontakta: maria.eriksson@elite.se / sandra.andersson@elite.se / anna.bergvall@elite.se
  • Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

  Vi ser framemot att höra från dig!

  Om Elite Hotel Marina Plaza, Helsingborg


  Elite Hotel Marina Plaza är en inbjudande mötesplats med havet på ena sidan och Helsingborg C på den andra. Bo nära nöjen och sevärdheter i trivsamma rum och avslappnad atmosfär. Ta en promenad längs kajen eller njut av solnedgången från The Bishops Arms eller Marina Bar & Bistro.

  Att jobba på Bokning


  Vi som jobbar på bokningen är oftast de som har den första kontakten med gästen, därför behöver vi vara experter på att kunna förmedla tillit och kunskap om Elite Hotels. Service för oss handlar om att med stor lyhördhet verkligen förstå gästens behov och önskemål och säkerställa att bokningen uppfyller dessa.

  Passar dig som


  1. Är lyhörd
  2. Är säljinriktad
  3. Har god problemlösningsförmåga

  Fakta om tjänsten

  Publiceringsdatum
  15 juni
  Stad
  Helsingborg
  Sista ansökningsdatum
  31 augusti
  Rekryterande chef
  Anna Bergvall
  _