Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Hotellfasad i Göteborg

Fastighetschef the Wood Hotel by Elite

Vi hälsar dig välkommen!
Vi söker en teknisk fastighetschef som med passion, inspiration och omtanke för våra gäster, planeten och kollegor vill jobba på ett av världens mest hållbara hotell - The Wood Hotel by Elite. Vi söker dig som vill vara med på vår resa att bli största besöksmålet i Norra Sverige.

OM TJÄNSTEN

Nu söker vi en teknisk fastighetschef som ska arbetsfördela samt själv arbeta med hotellets fastighet.

Denna roll är en otroligt viktig samordnande roll, där din förmåga att kunna driva systematiska processer samt alltid ha gästens och medarbetarnas välmående främst på agendan är avgörande.

Du är övergripande ansvarig för fastighetens underhåll samt säkerhet på hotellet.

Din primära arbetsuppgift att hålla hotellet i fint skick, att på bästa sätt ta hand om fastigheten och det löpande underhållet av den. Du säkerställer att fastighetsdriften sköts enligt plan och att hotellet uppfyller samtliga fastighetsrelaterade myndighetskrav. Du arbetsleder vår fastighetsskötare i arbetet men utför också själv tillsyn, skötsel och felavhjälpande åtgärder. Du har en tät dialog och relation med vår fastighetsägare och fastighetsförvaltare, Sara Kulturhus fastighetsavdelning, Skellefteå Kommun samt med hotellets olika avdelningar och våra externa leverantörer.

ARBETSUPPGIFTER OCH ANSVARSOMRÅDEN

  • Leda och fördela det dagliga arbetet på fastighetsavdelningen
  • Tillsyn, skötsel och felavhjälpande åtgärder
  • Brandskyddsansvarig samt systematiskt brandskyddsarbete
  • Driva egna underhålls och utvecklingsprojekt
  • Arbeta och ansvara för hotellets underhållsplaner och gränsdragningslista (garantiavslut 2024)
  • Ansvara för avtal med externa leverantörer ex vatten, el, fjärrvärme, avfall, hissunderhåll, låssystem och IT-frågor
  • Driftsoptimering av byggnadens klimatsystem, värme och ventilation
  • Ansvara för hotellets alla tekniska installationer samt underhåll av dessa
  • Vara kontaktperson i tekniska frågor och gränsdragning gentemot hyresvärden
  • Vara IT-support för hotellets gäster, konferenser och personal
  • Ansvar för hotellets Wi-Fi, AV-teknik, telefoni samt TV-system
  • Arbeta med garantiärenden och interna beställningar samt följa upp dessa.
  • Arbetsleda skötsel av poolen i vårt SPA. Tex ta vattenprover, rengöring, mätning av klor/PH värden etc.
  • Leda och fördela det dagliga arbetet på bästa möjliga sätt och involvera kollegor om behov finns av hjälp.

KVALITIKATIONER OCH PERSONLIGHET


Som person är du serviceinriktad, lösningsorienterad, prestigelös och gillar att arbeta i ett högt tempo. I rollen kommer du behöva fatta snabba beslut och ha en drivkraft att lösa oförutsägbara situationer. Du ska ha god samarbetsförmåga då vi arbetar i ett team med övriga avdelningar på hotellet. Då arbetet ofta kan ske i bokade hotellrum eller gästutrymmen måste du ha en god social kompetens och ett respektfullt förhållningssätt gentemot våra gäster. Rollen som fastighetschef är bred och väldigt varierande, du behöver därför vara duktig på att lösa akuta uppkomna situationer direkt, lägga upp underhållsplaner över år, sätta arbetsprocesser, kontroller, besiktningar i system och skapa en naturlig uppföljning av att samtliga delar genomförs i tid.

Du behöver vara duktig på att prioritera, be om hjälp och framför allt samordna arbeten med andra delar av huset. Som person är du positiv och social, du är lösningsorienterad, duktig på att kommunicera och lägger stor vikt på samarbete kollegor emellan.

Vi söker en person som har ett eget driv och som klarar av att arbeta självständigt och som har en förståelse för kunskapsspridning och tillgänglighet av information.

Med det kommer ett ansvar för att säkerställa att fastighetsansvaret inklusive planering, kontaktvägar och arbetsprocesser finns väldokumenterat.

På Wood Hotel jobbar vi tätt tillsammans mellan avdelningarna och ställer upp för varandra där det behövs.

OM HOTELLET

Den 14e oktober 2021 öppnade vi upp The Wood Hotel i en av världens högsta träbyggnader. I det 20 våningar höga trähuset har vi 205 moderna hotellrum, en stor kongresslokal för upp till 1200 personer, ett flertal konferens- och mötesrum, tre restauranger, samt skybar med takterrass och ett VANA spa med spektakulär panoramavy. Hotellsatsningen är i topp som en av de mest hållbara hotellbyggnationerna som genomförts i Norden. Närheten till naturen, den detaljrika arkitekturen och alla de unika upplevelser som erbjuds gör hotellet till en helt egen reseanledning och porten till en helt ny destination för både nationella och internationella gäster.

Hotellet är ett signaturhotell i en tidlös och stilren design, vårt signum "Less is More" skall inte bara genomsyra hotellets visuella identitet, utan även hela kundresan, verksamheten och den hotellupplevelse gästerna möter redan vid dörren. Hotellet berättar en historia i sina detaljer, i alla de upplevelser som gästerna intar med sina sinnen, med de människor som redan finns i hotellet, men även de som kommer som gäster och besökare. Ledorden är passion, inspiration och omtanke och bygger på den vision vi har att bidra till att göra den samtida gästens vardag både enklare och bättre.

PRAKTIKALITETER

  • Vi ser att du har arbetat som driftstekniker eller fastighetschef tidigare
  • Din bakgrund är en teknisk utbildning, driftstekniker, tidigare erfarenhet av fastighetsförvaltning med ansvar för fastighetsunderhåll och säkerhetsfrågor
  • Erfarenhet av roll i arbetsledande position
  • Det är meriterande om du har el och VVS kunskap
  • Du har B-körkort
  • Du har god datorvana
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är en förutsättning.
  • Fastighetschef arbetsleder fastighetsskötare dagligen.
  • Fastighetschef rapporterar till hotellchef och ingår i dennes ledningsgrupp.

Sysselsättningsgrad: 100%

Arbetstider: Vardagar dagtid och övriga tider om något akut händer på hotellet

För frågor om tjänsten kontakta hotellchef: Aliki Krantz, aliki@woodhotel.se
Vi ser fram emot att höra från dig!

  • Har förmåga att se vad som behöver göras och driver frågorna på ett strukturerat vis
  • Har ett starkt intresse för fastighetsteknik och underhåll
  • Är serviceinriktad och har hög social förmåga
  • Är prestigelös och gillar att hantera både stora och små frågor

Fakta om tjänsten

Stad Skellefteå
Hotell
The Wood Hotel Skellefteå
Publiceringsdatum 30 maj
Rekryterande chef David Åberg (david@woodhotel.se)
Sök nu

Våra Fastighetsansvariga ansvarar för att planera och organisera underhållsarbetet, följa upp och analysera underhållskostnader samt att driva diverse projekt inom ramen för underhåll och utveckling av fastigheten. Fastighetsavdelningen är den som sköter uppföljning av energianvändning, inneklimat och miljöhänsyn i fastigheterna. Underhållet av fastigheten sker i daglig dialog med de andra avdelningarna.

Att arbeta som Fastighetsansvarig innebär ett stort eget ansvar, vilket kräver att du har ett gott eget driv och en bra struktur på ditt arbete. Samarbetsförmågan är viktig då detta är ett serviceyrke och man dagligen har kontakt med många olika grupper- med leverantörer, boende gäster och kollegor.

Fasaden på The Wood Hotel by Elite

Om The Wood Hotel Skellefteå

Upptäck norra Sverige i gränslandet mellan natur och innovation på The Wood Hotel by Elite. Byggt i trä från de lokala skogarna och designat för dig och vår natur. Här erbjuds en unik hotellupplevelse i en av världens högsta träbyggnader. Hotellet erbjuder 205 moderna hotellrum, en stor kongresslokal för upp till 1500 personer, flera konferens- och mötesrum, tre restauranger samt skybar med takterrass. Vårt hotell i Skellefteå har även en fullfjädrad spaanläggning med spektakulär panoramavy.