Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Fastighetsskötare/Vaktmästare, 100%, på Ad Astra by Elite

Om tjänsten


Upplev Rivieran 28 minuter söder om Stockholm!

Under senhösten 2022 öppnar Elite Hotels of Sweden ett italienskt signatur- & destinationshotell med premiumapproach, beläget i vackra Snäckviken, 28 minuter söder om Stockholm. Snäckviken är en del av Södertälje.
Hotellet har handplockat några av Medelhavets absolut bästa pärlor när det kommer till mat, avkoppling och nöjen: allt från italienska restauranger, ett fantastiskt spa och aktiviteter så som bio och petanque. Helt enkelt ett brett utbud av vardagslyx, underhållning och en plats att ladda batterierna. Utöver detta kommer hotellet att rymma tolv konferenslokaler samt 161 rum och sviter i nio olika kategorier. Beläget i Astras före detta huvudkontor är Ad Astra by Elite en hyllning till Rivierans lyx, livsstil och matkultur. Namnet är latin och betyder ”mot stjärnorna”, vilket också symboliserar Elite Hotels of Swedens ambition med både hotellet och servicenivån.

Som fastighetsskötare/vaktmästare säkerställer du att våra rum och sviter, barer och restauranger, konferenslokaler, publika ytor, vårt spa och garage samt vår utemiljö alltid är i bästa skick och välfungerande ur ett tekniskt & fastighetsrelaterat perspektiv. Eventuella problem och fel behöver avhjälpas och rättas till snarast för att varken påverka gästupplevelsen eller intäkterna negativt. Lika viktigt som ett proaktivt arbete i gästytorna är även underhållsarbeten i våra Back Of House-områden med exempelvis kontor, förråd, omklädningsrum och kök.

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och gärna inom just hotell, vilket dock ej är ett krav. Har du en teknisk bakgrund eller bakgrund inom el- eller VVS är det meriterande, detsamma gäller om du har utbildning inom dessa områden. Du är strukturerad och har lätt för att skapa en helhetsbild, och du vill gärna planera ditt arbete med god framförhållning. Du är intresserad av teknik och funktion, hur fastigheternas alla delar är uppbyggda och hänger ihop och du har ett intresse för att lära dig mer.

Rollen som fastighetsskötare/vaktmästare är bred och varierande, du behöver därför vara duktig på att lösa akut uppkomna situationer direkt, prioritera och tänka långsiktigt.

Du behöver vara duktig på att be om hjälp och framför allt samordna arbeten med andra delar och avdelningar i huset. Som person är du social och positiv, du är lösningsorienterad, duktig på att kommunicera och du lägger stor vikt vid samarbete kollegor emellan.

Vi söker en person som har ett eget driv och som klarar av att arbeta självständigt, men som har en förståelse för kunskapsspridning och tillgänglighet av information.

Tjänstgöring varannan helg samt även kvällstid ingår i tjänsten och är en naturlig och grundläggande del av rollen.

Du rapporterar direkt till Maintenance & Security Manager.

Tjänsten inleds med en provanställning på 6 månader och beräknas sedan gå över till en tillsvidareanställning. Startdatumet är i oktober eller enligt överenskommelse. Hotellet beräknas öppna under senhösten.

Om Ad Astra by Elite


Elite Hotels of Sweden omvandlar Astras f.d. huvudkontor till ett högklassigt destinationshotell. Hotellet, som beräknas stå klart under Q4 2022 kommer erbjuda ett flertal restauranger, en stor konferensanläggning och en härlig spa-anläggning precis intill Södertälje kanal. Här kommer det att finnas plats för både små och stora möten där förstklassig service kommer bli en självklar del av upplevelsen. Hotellet kommer även att erbjuda flera restauranger av hög internationell klass.

Om att arbeta inom fastighet


Våra Fastighetsansvariga ansvarar för att planera och organisera underhållsarbetet, följa upp och analysera underhållskostnader samt att driva diverse projekt inom ramen för underhåll och utveckling av fastigheten. Fastighetsavdelningen är den som sköter uppföljning av energianvändning, inneklimat och miljöhänsyn i fastigheterna. Underhållet av fastigheten sker i daglig dialog med de andra avdelningarna.
Att arbeta som Fastighetsansvarig innebär ett stort eget ansvar, vilket kräver att du har ett gott eget driv och en bra struktur på ditt arbete. Samarbetsförmågan är viktig då detta är ett serviceyrke och man dagligen har kontakt med många olika grupper- med leverantörer, boende gäster och kollegor.

Passar dig som


  1. Har förmåga att se vad som behöver göras och driver frågorna på ett strukturerat vis
  2. Har ett starkt intresse för fastighetsteknik och underhåll
  3. Är serviceinriktad och har hög social förmåga
  4. Är prestigelös och gillar att hantera både stora och små frågor

Fakta om tjänsten

Stad
Södertälje
Rekryterande chef
Steffen Sander
_