Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Hotellfasad i Göteborg

Vaktmästare/tekniker, vik 100% till Elite Hotels Växjö

Elite Park Hotel där även Växjö Konserthus ingår är en av regionens största mötesarenor. På anläggningen finns 76 hotellrum, 21 möteslokaler och en restaurang. Här arrangeras konferenser, konserter, banketter, fester och andra events. Nu söker vi en vikarierande vaktmästare/tekniker som ersätter den ordinarie befattningshavaren under dennes föräldraledighet under 7 månader. I arbetsuppgifterna ingår reparationer och förebyggande underhåll, teknisk service till våra konferensgäster, möblering av konferenslokaler, mottagande av leveranser, skötsel av utemiljön (sopning, sandning, skottning), tillsyn och nivåjusteringar av tekniska driftinstallationer samt kontakter med servicefirmor vid behov. Vi söker dig som är servicemedveten, flexibel och händig i största allmänhet. Har du en teknisk bakgrund eller bakgrund inom ljud- och ljusteknik är det meriterande. 

Rollen som vaktmästare/tekniker är bred och varierande, du behöver därför vara duktig på att lösa akut uppkomna situationer direkt, prioritera och tänka långsiktigt.  

Praktikaliteter:

  • Arbetstider: Dagtid
  • Omfattning: 100 % vikariatet sträcker sig över 7 månader. 
  • Start: Snarast möjligt
  • Lön: Enligt överenskommelse. 
  • För frågor om tjänsten kontakta: Anton Ramming, anton.ramming@elite.se, 0470-13400
  • Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

  • Har förmåga att se vad som behöver göras och driver frågorna på ett strukturerat vis
  • Har ett starkt intresse för fastighetsteknik och underhåll
  • Är serviceinriktad och har hög social förmåga
  • Är prestigelös och gillar att hantera både stora och små frågor

Fakta om tjänsten

Stad Växjö
Hotell
Elite Park Hotel, Växjö
Publiceringsdatum 4 augusti
Rekryterande chef Anton Ramming (anton.ramming@elite.se)
Sista ansökningsdag 4 september
Sök nu

Våra Fastighetsansvariga ansvarar för att planera och organisera underhållsarbetet, följa upp och analysera underhållskostnader samt att driva diverse projekt inom ramen för underhåll och utveckling av fastigheten. Fastighetsavdelningen är den som sköter uppföljning av energianvändning, inneklimat och miljöhänsyn i fastigheterna. Underhållet av fastigheten sker i daglig dialog med de andra avdelningarna.

Att arbeta som Fastighetsansvarig innebär ett stort eget ansvar, vilket kräver att du har ett gott eget driv och en bra struktur på ditt arbete. Samarbetsförmågan är viktig då detta är ett serviceyrke och man dagligen har kontakt med många olika grupper- med leverantörer, boende gäster och kollegor.

Hotellobby med loungestolar och stora fönster

Om Elite Park Hotel, Växjö

Elite Park Hotel är beläget i ett lugnt kvarter mitt i Växjös stadskärna med affärs- och gågator inpå knuten och i direkt anslutning till Växjö Konserthus.