Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Försäljningschef till Elite Hotels i Göteborg

BRINNER DU FÖR AFFÄRER OCH HAR ETT STARKT DRIV? DÅ KAN DU VARA PRECIS DEN VI SÖKER TILL ELITE HOTELS I GÖTEBORG.

Vi söker en Försäljningschef som ska driva in affärer till Elite Park Avenue Hotel samt Elite Plaza Hotel i Göteborg.

I rollen ingår du i en nationell säljorganisation som ansvarar för att sälja in koncernens över 40 hotell.

Dina försäljningsinsatser kommer vara riktade mot företag och organisationer som har behov av ett logiavtal eller att genomföra möten och events. Fritidsresandet ökar och i rollen ingår också att skapa attraktiva paket med hotellboende för fritidsgrupper och individuella fritidsresenärer.

Vi är ett entreprenörsbolag, vilket betyder att du gillar att kavla upp ärmarna, du har ett öga för att hitta nya kunder, nya försäljningsmöjligheter, du gillar att förhandla, du bygger starka relationer och du har mycket eget positivt säljdriv. Du ska ha lätt att ringa samtal, att träffa kunder och kreativt hitta på nya sätt att nå ut till en större marknad.

Du blir en av två försäljningschefer i Göteborg som tillsammans driver affärerna framåt för Elite Hotels båda hotell. Du ingår i den övergripande kommersiella ledningen för båda hotellen samt i en av hotellens ledningsgrupper.

 För att lyckas i rollen krävs det att du är en god lagspelare då du kommer att ha ett mycket nära samarbete med dina säljkollegor inom kedjan, Regionsdirektören för Göteborg, destinationens revenue manager, avdelningscheferna på hotellen, kollegorna på innesälj, konferens, restaurangerna samt våra partners.

Vi kan erbjuda ett roligt och stimulerande arbete där den ena dagen inte är den andra lik. Du arbetar med allt från att hitta och utveckla affärer hos befintliga och helt nya kunder, utveckla partnersamarbeten, driva in direkta affärer, göra nykundsbearbetning samt större avtalsförhandlingar och upphandlingar.

 

Tjänsten är en tillsvidare heltidstjänst med tillträde snarast möjligt

 

OM ELITE PARK AVENUE HOTEL

I hjärtat av Göteborg på Avenyn ligger Elite Park Avenue Hotel. Bo i rum med elegant inredning och starta dagen med en generös frukost. Hotellet erbjuder bra restauranger, relaxavdelning och ett perfekt läge med gångavstånd till Liseberg och Stadsteatern.

OM ELITE PLAZA HOTEL

Upptäck Elite Plaza Hotel i centrala Göteborg. Hotellet erbjuder vackra hotellrum, gym & relax, den trevliga gastropuben The Bishops Arms och restaurangen Swea Wine & Dine. Byggnaden stod klar redan år 1889 och än finns här varsamt bevarade originaldetaljer som unik konst, stuckaturtak och mosaikgolv.

 

Ansökningarna hanteras löpande så vänta inte med din ansökan om det känns som att du kan vara rätt person för jobbet!

 

För frågor om tjänsten kontakta: Försäljningsdirektör Alexander Hagring
alexander.hagring@elite.se eller Regionsdirektör Camilla Nyman camilla.nyman@elite.se

 

Vi ser framemot att höra från dig!

Praktikaliteter:

  • Arbetstider: Vanligtvis kontorstider måndag till fredag men event och aktiviteter på kvällar kan förekomma
  • Omfattning: 100% tillsvidare
  • Start: Snarast
  • Din arbetsplats är på båda våra hotell 

Vi ser framemot att höra från dig!

Fakta om tjänsten

Stad Göteborg
Publiceringsdatum 8 november
Rekryterande chef Alexander Hagring (alexander.hagring@elite.se)
Sök nu