Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

HOUSEKEEPING/RUMSSTÄD PÅ ANRIKA ELITE HOTEL MOLLBERG

Om tjänsten

Som hotellstädare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att ansvara för städning på hotellrum och de lokala ytorna på hotellet så som bland annat lobby, restauranger, gästtoaletter och konferensrum. Här får du utrymme att vara kreativ och själv bidra till att skapa ett vackert och inbjudande hotell som våra gäster vill komma till, stanna på och återvända till. Ditt bidrag är helt centralt för att vi ska kunna leverera gästupplevelser av hög kvalitet.

Tjänsten kan komma att dels innefatta lokalstäd dels hotellrumsstäd. Arbetstiden är varierande, och kan komma att gälla morgnar såväl som kvällar, både vardag och helg.

Vi söker dig som vågar synas, vågar fråga och tar egna initiativ. Du är professionell och personlig i ditt bemötande av såväl gäster som kollegor. Självklart är du stresstålig, lyhörd, sprider positiv energi och har en bra organisationsförmåga. Tidigare erfarenhet av hotellarbete inom städning är meriterande och du pratar och förstår svenska. Du är en glad och positiv person som gillar att jobba och träffa människor från alla världens hörn.

Som en kollega på Elite Hotel Mollberg blir du en del av en inspirerande och dynamisk miljö där kvalitet och hållbarhet stå i fokus. Viktigt för oss är att både du och gästerna trivs och har roligt.

Passar dig som:

Med stor yrkesstolthet gärna ordnar med det lilla extra för gästen
Har god organisationsförmåga
Har ett öga för detaljer

    Praktikaliteter:

    • Arbetstider: Varierande
    • Omfattning: Extra vid behov / visstidanställning
    • Start: Under vår och sommar
    • Lön: Enligt kollektivavtal
    • För frågor om tjänsten kontakta husfru Yvonne Svensson på 0708 23 31 31.
    • Ansökningen: sker endast genom vår hemsida.
    • Sista ansökningsdag: 15 maj 2023. Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!


    Om hotellet:

    Anrika Elite Hotel Mollberg erbjuder en upplevelse utöver det vanliga. Hotellets byggnad vid Stortorget har en historia som började med ett gästgiveri på 1300-talet, fortsatte med otell Mollberg år 1814 och är numera Elite Hotel Mollberg. I den anrika byggnaden finns många vinklar och vrån vilket skapar individuella rum med egen karaktär. Affärsresenärer och semesterfirare uppskattar hotellets charmiga atmosfär, moderna och bekväma rum samt centrala läge i Helsingborg. En vistelse på Elite Hotel Mollberg är lyx i vardagen. Vi är ett fullservicehotell med festvåning och möteslokaler för upp till 85 personer. Hotellet ligger inom gångavstånd till Helsingborg C och till Helsingör-färjan. Shopping, nöjen och sevärdheter finns direkt utanför hotellets entré.

    Vi ser framemot att höra från dig!

    1. Med stor yrkesstolthet gärna ordnar med det lilla extra för gästen
    2. Har god organisationsförmåga
    3. Har ett öga för detaljer

    Fakta om tjänsten

    Stad Helsingborg
    Hotell
    Elite Hotel Mollberg, Helsingborg
    Publiceringsdatum 11 mars
    Rekryterande chef Yvonne Svensson (yvonne.svensson@elite.se)
    Sista ansökningsdag 15 maj
    Sök nu

    Till housekeeping söker vi alltid duktiga medarbetare som är estetiska och noggranna och har inredning som intresse. Här får du utrymme att vara kreativ och själv bidra till att skapa ett vackert och inbjudande hotell som våra gäster vill komma till, stanna på och återvända till. Ditt bidrag är helt centralt för att vi ska kunna leverera gästupplevelser av hög kvalitet.

    Pampiga fasaden av Elite Hotel Mollberg i Helsingborg

    Om Elite Hotel Mollberg, Helsingborg

    Elite Hotel Mollberg vid Stortorget i Helsingborg är en upplevelse utöver det vanliga. I en byggnad med anor från 1300-talet finns ett modernt hotell med karaktär, charm och individuella rum. Upplev atmosfären, besök våra uteserveringar, ta en paus på italienska Paolo's, njut av mat och dryck på vackra At Mollberg och ett unikt utbud av öl och destilat på The Bishops Arms.